Anamaria Prodan, audiată la DNA. Primele declarații ale impresarei

Anamaria Prodan, audiată la DNA. Primele declarații ale impresarei
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost audiată marți, 13 iulie, la DNA, în calitate de martor, într-un dosar ce vizează acționariatul de la clubul de fotbal Rapid.

„Este vorba despre un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid”, a declarat avocatul Anamariei Prodan.

Impresara a încercat să transmită că nu există niciun fel de presiune pe umerii ei.

„Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor”, a declarat Prodan, lângă sediul DNA, din București.

Ce se întâmplă în familia Prodan-Reghecampf

Tot la sediul DNA, Anamaria Prodan a declarat jurnaliștilor că nu se pune problema unui divorț în familia Prodan-Reghecampf.

„Eu nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița perfectă. Când intru în club, îmi spun oamenii că soțul era cu câte una. Unde? Ați văzut? Nu știu cine e domnișoara (n.r. – Florentina Raiciu)”, a declarat impresara.

Declarațiile au fost făcute după ce în urmă cu câteva săptămâni au existat din ce în ce mai multe speculații cu privire la presupusele relații extraconjugale ale celor doi soți. Reghe ar s-ar iubi cu Florentina Raiciu, iar Prodan cu Dan Alexa.