Anca Dumitru s-a dat de gol! Cu ce se ocupă iubitul „Geaninei”: „Este un tip foarte deștept și discret”

Anca Dumitru s-a dat de gol! Cu ce se ocupă iubitul Geaninei: „Este un tip foarte deștept și discret
Foto: captura video.

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din lumea filmului românesc. Celebra Geanina a reușit să cucerească publicul cu talentul său.

Mii de români urmăresc prestația actriței și râd în hohote alături de ea. Vedeta este mai discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

Anca Dumitru, apariție de milioane, alături de un bărbat misterios

Anca Dumitra a făcut furori la Gala Premiilor Gopo. Actrița a avut o ținută elegantă și arăta impecabil, însă, atenția publicului  a fost îndreptată asupra partenerului acesteia.

Este prima dată când celebra Geanina a venit însoțită de iubitul ei. Vedeta nu a vrut să ofere mai multe detalii, precizând că alesul ei nu este legat de lumea  showbizului românesc.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

Anca Dumitru se iubește cu un austriac

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat”, au precizat oamenii din anturajul vedetei pentru Viva.

În vârstă de 34 de ani, actrița Anca Dumitra are o viață discretă, iar problemele sau bucuriile personale sunt ținute departe de lumina reflectoarelor. Tânăra se bucură de o carieră de succes, iar personajul Geanina, din Las Fierbinți, a fost cel care a adus-o în fața a mii de telespectatori.
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

Urmăriți B1TV.ro și pe