Andra, în culmea fericirii! Chiar ea a făcut marele anunț și a primit sute de felicitări din partea fanilor (VIDEO)

Andra, în culmea fericirii! Chiar ea a făcut marele anunț și a primit sute de felicitări din partea fanilor (VIDEO)
FOTO: Instagram: Andra

Cântăreața Andra se poate lăuda cu o familie minunată și o carieră de succes, marcată de numeroase realizări încă de la debutul din 2000. Recent, artista a mai primit o veste bune, iar așa cum era normal a făcut anunțul oficial pe Instagram, spre bucuria fanilor de toate vârstele.

În vârstă de 33 de ani, Andra alături de alți artiști din România a fost nominalizată la Kids ‘Choice Awards, organizat de către Nickelodeon. Show-ul Kids Choice Awards a fost organizat la data de 25 martie și difuzat la noi în țară în ziua de 26 martie, pe celebrul canal pentru copii, Nickelodeon, când tepespectatorii din țară și-au putut vota artistul preferat până la data de 22 martie. În cadrul galei, printre vedetele autohtone se numărau Alina Eremia, Irina Rimes, Andra și Gașca Zurli.

Premiile au fost anunțate la data de 2 mai, iar astfel Andra a aflat vestea cea pare, pe care a împărțit-o rapid fanilor internauți:

Andra, câștigătoarea „Cel mai iubit star din România”

Cântăreața este primul artist din România care a câștigat un premiu la Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards. Andra a fost cel mai votat artist de către copiii din România.

Fiind bucuroasă de realizarea ei, Andra a ținut să anunțe chiar ea marea veste, alături de fiica sa Eva și David, pe contul personal de Instagram.

„Dragii mei, am o superveste!! Am câștigat FAVORITE ROMANIAN STAR la nickelodeon kidschoiceawards ! Mulțumeeeeeeesc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Voturile voastre mă onorează și mă bucură enorm! Acest premiu este prima oara în posesia unei artiste din România! Acest lucru mă emoționează și mai mult. Ador copiii și sunt mândră să fiu preferata lor!!! Vă iubesc!”, a fost mesajul scris de Andra în dreptul filmulețului postat pe celebra rețea de socializare.

Fanii internauți au apreciat mesajul postat de soția lui Cătălin Măruță și i-au transmis imediat sute de mesaje însoțite de felicitări pentru locul obținut. Jurata de la „Românii au talet” este prima vedetă din România care deține acum un trofeu de laNickelodeon’s Kids’ Choice Awards.

Andraacceptăpremiul acordat de Nickelodeon

Pentru celbra artistă din România este o onoare să pre premiată cu titlul de „Cel mai iubit star din România”, iar acest fapt a fost menționat și în discursul de acceptare al premiului. Vedeta și-a exprimat emoția și bucuria pentru a fost votată de un public numeros, dar mai ales de un public atât de tânăr, precum sunt copii.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit și că regretă că nu se poate deplasa în Statele Unite pentru a ridica premiul și a participa la gală, însă în contextul pandemiei este mai sigur ca totul să aibă loc online, așa cum va fi și difuzarea galei în data de 22 mai.

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet! Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a spus Andra odată cu „înmânarea” trofeului de la Nickelodeon.

Printre persoanlitățile votate de către copii, din întreaga lume, în 2020 s-au numărat: Ariana Grande, care a primit titlul de „Artista Favorită” și Shawn Mendes, ce a câștigat titlul de „Artistul Favorit”, Ellen DeGeners este „Gazda TV Favorită”. Organizarea evenimentului din acest an, din Los Angeles, a suferit câteva modificări din cauza pandemiei, așa cum s-a întâmplat cu mai multe gale de decernare a premiilor pentru actori sau artiști.