Anunț de ultima oră! Alex Velea s-a răzgândit să se căsătorească cu Antonia? Ce l-a făcut să-și schimbe decizia: „Trăim vremuri ciudățele”

Ce planuri are Alex Velea pentru anul 2022. Se căsătorește cu Antonia? Foto: Facebook/Alex Velea.

Alex Velea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia. Cei doi sunt fericiți împreună. Îndrăgostiții au decis să se căsătorească după ani buni de relație. Partenerii vor să organizeze o nuntă fastuoasă și sunt în așteptarea încetării pandemiei mondiale de coronavirus.

Alex Velea a vorbit, recent, în cadrul unui interviu, despre planurile sale profesionale și personale. Se pare că 2022 va fi un an productiv. Artistul are scopuri mari și a început să facă pași ca să le atingă într-un timp record. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți la Connect-R, dezvăluiri tulburătoare despre Alex Velea. De ce nu îl va ierta niciodată pe cel mai bun prieten: „Ne despart atât de multe lucruri”

„Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne limiteze vreo lege sau regulă. 2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, a dezvăluit artistul pentru viva.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Interpretul recunoaște că e foarte fericit alături de Antonia. Cei doi nu se ceartă și sunt dispuși să discute tot ce li se întâmplă. Alex Velea consideră că și-a găsit sufletul pereche.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a mai spus partenerul Antoniei pentru sursa citată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Alex Velea a reușit să-și construiască un imperiu muzical. Acesta scrie versuri, compune melodii și lucrează cu cei mai renumiți artiști din showbizul autohton. Vedeta recunoaște că nu se confruntă cu probleme financiare sau alte dificultăți. Bărbatul câștigă mai mult decât putea să-și imagineze în copilărie.

„Acasă este acolo unde e familia mea. Puteam fi fericiți și într-o casă mult mai mică. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a oferit viața pe care ne-o doream. Facem bani mai mulți decât am visat când eram copii și ne-am apucat de muzică. Stăm într-o casă frumoasă cu lac și, când ajungem în ea, simțim că îi aparținem de când ne știm. Ne relaxează locația și peisajul. Avem planuri de extindere, dar sunt doar în faza de proiect”, a conchis artistul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)