Andreea Bălan are un nou iubit. El este bărbatul alături de care a uitat complet de divorț și s-a distrat în Vama Veche (GALERIE FOTO)

FOTO: colaj: Instagram / Facebook

Viața Andreei Bălan pare să se fi liniștit, măcar pentru moment. După o jumătate de an în lumina reflectoarelor și un divorț plin de scandal, cântăreața pare că și-a găsit linișta în brațele unui alt bărbat. Noul iubit al Andreei nu este chiar o persoană publică, însă este obișnuit cu lumea televiziunii, având în vedere că este fratele unei cunoscute prezentatoare de la TVR.

Cuplul a fost surprins de Cancan.ro pe plaja din Vama Veche, acolo unde Andreea s-a fotografiat cu câteva zilei în urmă și a distribuit momentul pe Instagram. Din fotografiile realizate de Cancan, cei doi par foarte îndrăgostiți, iar noaptea din clubul de la malul mării și-au petrecut îmbrățișați în văzul tuturor.

Cine este noul iubit al Andreei Bălan

Potrivit Cancan.ro, bărbatul cu care blondina a fost surprinsă în stațiunea de pe litoral este nimeni altul decât Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea de la TVR. Cei doi se pare că ar trăi o poveste de dragoste de câteva săptămâni, notează sursa citată anterior.

Uitându-ne pe pagina de Instagram a lui Tiberi, putem vedea că și el și Andreea au recent fotografii din aceleași locuri de pe litoral, pe de-o parte din Vama Veche, dar și de la restaurantul hotelului la care sunt cazați. Andreea a postat la rândul ei pe Facebook o serie de imagini cu același decor în spate.

Potrivit Cancan.ro, cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, iar weekendul trecut ar fi decis într-un final să își asume relația. După ce au căutat prin Vama Veche un club în aer liber în care să petreacă, cei doi au intrat în locație de mână și au stat îmbrățișați toată seara. Mai mult decât atât, cântăreața ar fi dansat chiar provocator în fața iubitului ei, care a admirat-o, scrie sursa menționată anterior.

Potrivit surselor celor de la Cancan.ro, Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit până peste cap de fratele Soniei Argint, iar cei doi s-ar fi întâlnit mai mult pe ascuns, în apartamentul bărbatului, unde cântăreața mergea cu perucă. Tiberi Argint este manager de vânzări la „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparatură audio.

Divorțul de George Burcea, doar o amintire mai puțin frumoasă

Potrivit Cancan.ro, Andreea Bălan le-ar fi prezentat pe cele două fetițe, Ela și Clara lui Tiberi.

Divorțul de George Burcea, anunțat la începutul acestui an merge însă înainte. Cântăreața și actorul s-au despărțit definitiv, iar acum fotografiile confirmă că nu mai există cale de împăcare. Andreea a depus deja actele de divorț, la data de 1 aprilie, după ce l-ar mai fi consultat pe fostul soț cu privire la decizia pe care a luat-o. „Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, scrie Cancan.ro.

Potrivit declarațiilor făcute de blondină, în platoul lui Dan Capatos pe la începutul acestui an, George Burcea ar fi fost cel care nu și-ar mai fi dorit să formeze un cuplu și nici să facă parte din familia clădită alături de cântăreață.