Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre unul dintre cele mai complicate momente din viață: „Am fugit de acasă la 18 ani”

Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre unul dintre cele mai complicate momente din viață: „Am fugit de acasă la 18 ani”
Foto: Instagam/Andreea Bălan.

Andreea Bălan are întotdeauna o atitudine pozitivă și un zâmbet pe buze, chiar și atunci când se confruntă cu greutăți. Artista a fost implicată într-un divorț scandalos și viața ei amoroasă a devenit subiect de discuție publică.

Motivul pentru care Andreea Bălan a fugit din casă

Andreea Bălan, o cântăreață în vârstă de 38 de ani, a vorbit deschis în cadrul podcastului „Aproximativ – Discuții cu Gojira” despre un episod dramatic din viața ei.

Vedeta a povestit despre momentul în care, la vârsta de 18 ani, a decis să părăsească casa, din cauza nemulțumirii față de modul în care tatăl ei îi administra cariera și banii pe care îi strânsese în timpul în care făcea parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

„S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic.

Mie mi se părea o nedreptate și am vrut să îmi iau cariera în mâini, ca să mă ocup singură și să pot să-mi gestionez singură banii”, a povestit Andreea Bălan în cadrul podcastului.

Regretele Andreei Bălan

Deși a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața ei, artista a recunoscut că faptul că a trecut prin așa ceva a ajutat-o enorm, contribuind la formarea ei și evoluția atât de frumoasă pe plan profesional.

„Dacă ai fi avut atâția bani pe mână?”, a întrebat-o Gojira pe Andreea Bălan. „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu. La vremea respectivă, evident că am luat-o ca pe o dramă.(…)

Fiecare greșeală din trecut te-a ajutat să ajungi omul de azi. Dacă tatăl meu investea la vremea respectivă în terenuri sau în case, aș fi fost o milionară și nu aș fi avut ambiția de a continua ceea ce am început atunci. Eu din sărăcie am vrut să mă mențin și să revin la ceea ce fusesem”, a explicat Andreea Bălan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo