Andreea Bălan, din nou mireasă. Când plănuiește cântăreața să se căsătorească pentru a doua oară

Andreea Bălan, din nou mireasă. Când plănuiește cântăreața să se căsătorească pentru a doua oară

Andreea Bălan ar putea îmbrăca din nou rochia de mireasă. După ce a suferit o despărțire dureroasă de George Burcea, soțul pe care credea că o să-l aibă alături pentru tot restul vieții, cântăreața și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint.

Vedeta a mărturisit că a trecut peste durerea despărțirii, a acceptat lucrurile care i s-au întâmplatși este pregătită să se căsătorească din nou.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și… de ce nu?, a declarat Andreea Bălan într-un interviu oferit pentruAntena Stars, citeazăciao.ro.

Cât despre momentele grele de care a avut parte și oamenii care au făcut-o să sufere,Andreea Bălana mărturisit că sufletul îi obosește, atunci când oamenii aleg să îi facă rău.

„Obosesc de multe ori, atunci când oamenii îmi fac rău, când apare o dispută sau o problemă personală, dar îmi spun că și mâine este o zi și las noaptea să treacă și îmi revin. Viața m-a învățat să fiu ordonată. Te înrăiesc lucrurile astea, iar apoi mai târziu în viață te poți purta cu oameni așa cum s-au comportat alții cu tine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe