Andreea Bălan și Tiberiu Argint, momente romantice în largul mării. Indiciul discret că au fost împreună (GALERIE FOTO-VIDEO)

Andreea Bălan a trecut peste despărțirea de tatăl fetițelor ei, George Burcea și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Chiar dacă cei doi sunt destul de rezervați, primele semne că își petrec din ce în ce mai mult timp îmnpreună au început să apară.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut momente de neuitat în largul mării

La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au petrecut clipe de neuitat pe un yacht, alături de câțiva prieteni și chiar dacă au evitat să pună fotografii împreună pe rețelele de socializare, ecapada a ieșit la iveală. Andreea și Tiberiu chiar s-au jucat cu fotografiile, pozând în aceleași ipostaze pe ambarcațiune.

Atenție la babord!!!

A post shared by ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) on

Atentie la tribord!!!

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

În scurta vacanță cu iubitul și prietenii, cântăreața a postat mai multe Instastory-uri în care cânta refrenul celebreiei melodii“Liberă la Mare”. Mai mult, luni dimineață, vedeta a publicat și teaser-ul noi sale piese, “Nu mă mai doare”, sugerând că este gata să meargă mai departe după despărțirea de Burcea.

George Burcea poartă din nou verigheta și este mai apropiat de cele două fetițe pe care le are cu artista

Cele două fetițe ale artistei au rămas în grija tatălui lor, câtă vreme vedeta a fost în scurta vacanță. Chiar dacă George a fost cel care a decis să pună capăt relației cu cântăreța, acum, când Andreea este din nou fericită, actorul petrece mai mult timpn cu copii și chiar a început să poarte verigheta pe deget din nou, dând de înțeles că este dispus să se împace cu soția.

Potrivit celor de la Playtech.ro, George Burcea a distribuit imaginea în mediul online, iar verigheta a fost detaliul ușor de observat, pentru că renunțase la ea încă din luna ianuarie. Burcea nu s-a afișat cu o altă femeie după despărțirea de Andreea Bălan și le-ar fi dat fanilor de înțeles că nu există o problemă în cazul în care fosta lui soție ar dori să își refacă viață.

Gestul recent din mediul online însă i-a surprins pe toți. Însăși artista ar fi fost uimită de decizia actorului de a purta iar accesoriul ce marchează unirea destinelor. Cântăreața ar fi fost surprinsă de gestul actorului, însă nu ar condifera că ar exista o însemnătate separată. Mai mult decât atât, în trecut George Burcea nu ar mai fi încercat să reia legătură amoroasă cu fost soție.

„A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara. Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, au declarat surse apropiate ale celor doi, potrivit Playtech.

Idila cântăreței cu Tiberiu Argint a fost dată în vileag în urmă cu aproape o lună

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Bălan a fost filmată de către cei de laCancan.roîn Vama Veche, în tandrețuri cu un alt bărbat. Noul iubit al vedetei, potrivit sursei citate anterior, ar fi Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei de la TVR, Sonia Argint. Cei doi nu au confirmat relația, iar surse apropiate susțin totuși că nu ar forma un cuplu. Chiar și așa, în imaginile din tabloide, apărute în urmă cu câteva săptămâni, cei doi au fost surprinși îmbrățișați.

Urmăriți B1TV.ro și pe