Andreea Bălan suferă de o boală incurabilă: „Eu nu mai sunt la fel”

Andreea Bălan suferă de o boală incurabilă: „Eu nu mai sunt la fel”
Foto: Instagram/Andreea Bălan

Andreea Bălan a mărturisit de curând că suferă de o boală incurabilă.

Andreea Bălan nu mai poate face copii

Andreea Bălan este o artistă iubită de un număr mare de fani. Aceasta și-a făcut intrarea în lumea muzicii de la o vârstă fragedă, iar publicul a îndrăgit-o din prima. Acum, artista se bucură de succes atât în lumea muzicii cât și în mediul online. Jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a deschis în fața fanilor și le-a povestit pentru prima dată despre unul dintre cele mai dureroase lucruri din viața ei.

Cântăreața nu mai poate avea copii, și nu că nu ar mai vrea să facă, ci din cauza unor probleme medicale din cauza cărora este imposibil să mai rămână însărcinată. După ce i-a dat viață Clarei, cea de-a doua fică a ei, artista a suferit o embolie amniotică, mai exact lichidul amiotic i-a ajuns în sânge . Deși până acum vedeta nu a vorbit despre acest episod traumatizant din viața sa, acum le-a mărturisit fanilor cât de afectată a fost și a concluzionat că nu va mai fi niciodată la fel.

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan explică de ce nu și-a refăcut viața

În cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă, vedeta a povestit de ce nu a funcționat nicio relație după despărțirea de tatăl celor două fetițe ale sale,

„Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”