Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)

Foto: Andreea Balan / Facebook

Andreea Bălan ia în calcul să-și cumpere un apartament în Dubai. Artista a fost plecată acolo câteva zile, însoțită de o prietenă, și s-a relaxat, dar a și căutat o locuință. Fetiţele sale, Ella și Clara, au rămas în România, în grija bunicii lor.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Andreea Bălan ar vrea un apartament în Dubai

„După distracție, am venit să vizionăm și niște apartamente. M-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau cam trei luni pe an. Aș sta aici cu fetițele mele, cu mama, și ne-am distra la căldură, apoi mergem în țară, mai cântăm. Surorile Bambi au deja apartamente aici. Acum m-au convins ele”, a spus cântăreața, într-un vlog.

Citește și: Se reaprinde scânteia scandalului între frații Dolănescu. Banii regretatului Ion Dolănescu s-ar fi împărțit în primele ore după deces

Andreea Bălan a mai zis că „investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în doi ani”.

„Mi-ar plăcea să locuiesc aici două luni pe an, iar restul timpului să-l închiriez”, a mai afirmat artista.

Andreea Bălan, noroc în afaceri, ghinion în dragoste

Andreea Bălan câștigă destui bani cât să-și cumpere o locuință în Dubai, dar în plan sentimental nu o duce bine. Ea se află în plin proces de divorț de George Burcea, actorul cu care le are pe cele două fetițe.

Cât de curând, procesul se va termina, iar Burcea va afla și ce pensie alimentară trebuie să plătească retroactiv pentru cele două copile. Până acum, el nu a dat niciun ban.

Între cei doi nu sunt doar certuri legate de bani. Presa mondenă speculează că Andreea Bălan nu e deloc de acord ca fetițele ei să discute cu tatăl lor în prezența Vivianei Sposub, actuala lui iubită. Prin urmare, George Burcea și-ar vedea copilele destul de rar, fapt ce, evident, îl supără teribil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina