Andreea Bănică, detalii neștiute despre relația cu fiica ei. Ce metode de educație folosește vedeta

Andreea Bănică, detalii neștiute despre relația cu fiica ei. Ce metode de educație folosește vedeta
Foto: captura video.

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy femei din lumea  showbizului românesc. Artista a reușit să-și construiască o carieră de vis și este mămică a doi copii. Vedeta are acasă două comori, o fată și un băiat, de care este foarte mândră.

Andreea Bănică, dezvăluiri inedite despre relația cu fiica ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în 2008, iar un an mai târziu artista a devenit mamă, după ce a adus-o pe lume pe Sofia Maria.

Micuța cu ochi verzi și păr blond a crescut și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Mai mult decât atât, Sofia pare să fi moștenit talentul mamei sale.

În 2021, în perioada sărbătorilor de iarnă, Andreea a lansat „Colinde de Crăciun”, alături de fetița sa, iar mai nou Sofia a intrat în proiectul pus la cale de mama sa și de trupa The Mood. Momentul i-a cucerit și pe fanii Andreei care le-au copleșit pe cele două cu mesaje.

„Un cântec de suflet despre cum ar trebui să arate supereroul din viața noastră! Să apară de undeva, să pună cerul în palma fiecărei fetițe, adolescente, mame, bunici. Vrem să fim ocrotite chiar dacă uneori părem femei neclintite în fața tuturor grijilor”, a transmis Andreea Bănică pe contul personal de Instagram.

Artista este mai discretă atunci când vine vorba despre cei doi copii, însă, aceasta a făcut o excepție și a dezvăluit câteva detalii  despre relația pe care o are cu fiica ei Sofia, care pare să îi calce pe urme mamei sale.

Andreea Bănică, un gest surprinzător

Andreea Bănică a povestit că i-a făcut chiar și un card fiicei sale, semn că are încredere în ea pentru a-i da acces la partea financiară.: „Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut.

Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată.

Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii. I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc.

Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a spus vedeta pentru  viva.

Singura relație a Andreei Bănică a fost cea cu Lucian Mitrea, pe care l-a cunoscut în clasa a zecea și cu care s-a căsătorit în 2008. În 2009 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Sofia, iar în 2016 i-a dăruit soțului ei și un fiu, Noah.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:33 - Supraimpozitarea contractelor part-time ar putea fi neconstituțională. Augustin Zegrean: Noi nu avem obligația de a munci, noi avem doar dreptul. Este o încălcare a libertății muncii (VIDEO)
16:28 - Prețurile restaurantelor din Mamaia au explodat! Cu câți lei se vinde un singur mic la terasele din centrul stațiunii
16:23 - Scrisoarea deschisă a lui Igor Dodon, după ce mama sa a fost hărțuită: „Culmea conduitei lipsite de etică a reprezentanților organelor de drept”
16:16 - Vladimir Putin: Rusia e gata să-și înarmeze aliații din Africa, America Latină și Asia cu cele mai moderne tipuri de arme, folosite deja de mai multe ori în lupte reale
16:10 - Adrian Negrescu: Românii vor să meargă în vacanțe pe litoral, dar ai nevoie de infrastructură și de servicii. Oamenii vor să simtă că banii pe care îi dau la 3-4 stele se traduc în servicii de calitate (VIDEO)
16:08 - Efectele crizei din Rusia: moldovenii şi cetăţenii altor regiuni ex-sovietice părăsesc Rusia cu zecile de mii
15:53 - Vitali Klitschko spune că a fost amenințat de biroul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski: „Am fost și rămân ceățean al Ucrainei, nu am alte pașapoarte”
15:37 - Specialiştii militari de la ISW: Putin are două priorităţi în războiul deschis Ucrainei
15:26 - Liberala milionară de la Ministerul Digitalizării. Oana Babagiu are 11 locuințe, dintre care două în Spania, și e asociată la un coafor din Londra, promovat în țară de Ana-Maria Prodan. Legătura cu Rareș Bogdan
15:14 - (UPDATE) Războiul din Ucraina, 15 august: Zelensky i-a demis pe șefii departamentelor Serviciului de Securitate al Ucrainei(SBU) din regiunile Kiev, Lvov și Ternopol.