Sărbătoare în familia Andreei Bănică! Fiica cântăreței a împlinit 11 ani și se pregătește să devină o mare artistă

Ziua de 7 mai este extrem de specială pentru îndrăgita cântăreața Andreea Bănică, pentru că este ziua în care s-a născut unica sa fiică, Sofia.

Andreea are 2 copii frumoși alături de soțul ei, Lucian Mitrea, pe Noah, în vârstă de 3 ani și jumătate și pe Sofia, de 11 ani.

Chiar dacă nu a putut să îi ofere o petrecere mare, din cauza pandemiei, vedeta a sărbătorit-o acasă cu multă bucurie. Extraordinar de emoționată, vedeta a postat și un mesaj pe paginile personale de socializare povestea venirii pe lume a fetiței și momentele de fericire care au urmat după ce și-a început cariera de mămică.

Sofia are o voce extraordinară și își dorește să urmeze o carieră muzicală

Andreea Bănică este extrem de mândră de fiica ei care este la fel de talentată ca celebra ei mamă, ia lecții de canto, a mers la cursuri de dansuri profesionale și se pregătește să îi calce pe urme artistei. Cele două au cântat împreună de mai multe ori la diferite emisiuni de televiziune sau de radio.

Pe lângă talentul muzical, Sofia este o fetiță inteligentă, are rezultate deosebite la învățătură, își ajută mamă în gospodărie și își iubește frățiorul mai mic.

La sfârșitul anului trecut, Andreea a decis să o retragă pe fiica ei de la cursurile de dans, pentru că fata era epuizată cu atâtea activități pe umerii.

Am scos-o de acolo, tocmai pentru că m-am gândit la sănătatea ei.Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți,Sofia alerga peste tot și, la un moment dat, a ajuns să aibă ticuri, pentru că își dorea să fie bună la toate, și la sport, și la școală”a mărturisit vedeta.

Totuși, pasiune cea mai mare este muzica,de care nu vrea să stea departe, după cum spunea artista mai demult.

„Am lăsat-o să meargă la canto, pentru că asta-i place foarte mult, e foarte talentată. Merge o dată pe săptămână.Nu face foarte mult efort, însă vine de la sine, este dorința ei foarte mare de a merge la canto și de a învăța să cânte”, a povestit Andreea.

Sofia promite să devină și o infuenceriță de succes, pentru că deja are contul ei de instagram, cu aproape 15,000 de urmăritori, unde posteză fotografii și filmulețe din activitățile pe care le face zilnic, dar și cu ținute demne de un fotomodel.

Andreea Bănică este foarte apropiatăde copiii ei, din cauzafaptului că și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă

Andreea Bănică a trecut printr-o suferință emoțională după ce a adus-o pe lume pe Sofia, pentru că și-a ea și-a pierdut părinții pentru totdeauna.

Pe când era ea însăși un copil, părinții artistei au murit, ceea ce a făcut-o să își dorescă să petreacă cât mai mult timp alături de cei mici și să fie extrem de protectoare ca mamă, în ciuda carierei solicitante.

Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc”, a povestit Andreea într-o emisiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)