Andreea Perju s-a despărțit de tatăl fetițelor sale după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea, dar …”

Andreea Perju s-a despărțit de tatăl fetițelor sale după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea, dar ...”
Sursa Foto: Facebook/ Andreea Perju

Andreea Perju este una dintre actrițele îndrăgite de la noi din țară. De curând, aceasta a dezvăluit că a luat decizia de a pune punct unei căsnicii de 13 ani.

Actrița a povestit, în cadrul emisiunii La Măruță, că relația lor nu a mai funcționat, în ciuda eforturilor făcute.

Andreea Perju și soțul ei s-au despărțit, după 13 ani de mariaj

Andreea Perju este prezentă în mediul online și împărtășește numeroase momente din viața ei cu fanii. Pe lângă dedicarea pe care o are în carieră, ea este și o mămică devotată celor două fetițe ale sale, însă creșterea acestora și stresul acumulat la muncă i-au afectat foarte mult căsnicia.

Actrița și soțul său au mai avut probleme în urmă cu ceva timp, însă au reușit să le rezolve și să meargă mai departe, dar se pare că acum, căsnicia lor a luat sfârșit, după 13 ani. Potrivit acesteia, lucrurile nu au mai mers între ei, deși au încercat să își rezolve neînțelegerile.

„Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers”, a declarat Andreea Perju la Pro TV, potrivit click.ro.

Andreea Perju s-a mutat în casă nouă

Andreea Perju și Cristi Donciu s-au căsătorit în anul 2009. Cei doi au împreună două fetițe superbe, care s-au mutat, recent, împreună cu mama lor în casă nouă.

„M-am mutat singură în casa cea nouă. Doar eu cu fetițele”, a mai spus actrița.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, a mai declarat aceasta în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene