Andrei, soțul lui Emily Burghelea, a postat prima poză fără mască

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, a postat prima poză fără mască
Sursa foto: Facebook

În urma unui pariu cu soția sa, Emily Burghelea, Andrei s-a ținut de promisiune și a postat prima poză cu el fără mască. Iată cum arată acesta.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și  Andrei urmează să devină părinți pentru a doua oară. Emily și-a dorit ca cel de-al doilea copil să fie băiat, însă soțul acesteia a mizat pe faptul că va fi fetiță. În urma unui pariu, Emily Burghelea a câștigat, aceasta având dreptate: următorul lor copil va fi băiat. Miza pe care aceștia au făcut pariul a fost legată de identitatea lui Andrei, aceasta arătându-și fața, fără mască, în urma pierderii pariului.

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască

Andrei menționează faptul că se simte mult mai lejer în spatele măștii pe care o poartă la fiecare apariție și că interacționează mult mai ușor cu toți urmăritorii săi din social media, însă acesta a postat prima poză cu el fără mască.

Deși toți urmăritorii săi au așteptat cu sufletul la gură momentul în care acesta își va da masca jos și își va arăta fața, el a postat o poză cu el de când era copil, menționând că vor urma mai multe poze fără mască din momentele cheie ale vieții lui, conform kanald.ro.

„A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat! Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta! Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin! De azi începem o nouă poveste în care o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii! Începem. Începem treptat!”, a scris Andrei pe Instagram.

Sursa foto: Instagram – Iubitul_lui_emily / Kanald.ro
Urmăriți B1TV.ro și pe