Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt că, într-un acces de furie, ar fi strâns de gât și lovit copiii și ar fi turnat bere și vin pe ei

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt că, într-un acces de furie, ar fi strâns de gât și lovit copiii și ar fi turnat bere și vin pe ei
Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt că, într-un acces de furie, ar fi strâns de gât și lovit copiii și ar fi turnat bere și vin pe ei Foto: Hepta.ro

Acuzațiile au fost făcute ca parte a unei bătălii juridice în curs de desfășurare pentru podgoria franceză pe care fostul cuplu a deținut-o, Jolie a depus o plângere încrucișată care conținea noi acuzații de abuz împotriva lui Pitt, informează Independent.

Documentele susțin de asemenea că Pitt „a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o”

În documentele depuse în instanță, care au fost obținute de The New York Times, avocații lui Jolie au susținut că presupusa altercație a avut loc la bordul unui avion privat în 2016, unde Jolie a susținut anterior că între cei doi a avut loc o ceartă care a dus la divorțul lor.

Documentele susțin că Pitt „l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față” și „a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o”. Pitt, în vârstă de 58 de ani, este acuzat, de asemenea, că „a turnat bere pe Jolie și „bere și vin roșu pe copii”.

Într-o nouă declarație trimisă la CNN, reprezentanții lui Pitt au respins aceste afirmații, numindu-le „complet false”. The Independent l-a contactat pe Pitt pentru comentarii suplimentare.

Documentele mai precizează că Jolie le-a spus oficialilor FBI că Pitt „a apucat-o de cap”, „a scuturat-o, „a împins-o în peretele băii” și a lovit în mod repetat cu pumnii în tavanul avionului.

Înregistrările obținute de Rolling Stone și de alte publicații spun că episodul a avut loc după 90 de minute de zbor între Franța și Los Angeles, pe 14 septembrie 2016.

Jolie spune că cei șase copii au fost îngroziți de comportamentul lui Pitt

În declarația sa, Jolie a susținut că acțiunile lui Pitt i-au speriat pe cei șase copii ai lor, care aveau între opt și 15 ani la acea vreme.

Vedeta a mai susținut că Pitt a consumat mai multe băuturi alcoolice în timpul zborului. Când avionul a aterizat, ea a spus că pagubele au fost estimate la 25.000 de dolari din cauza vinului roșu vărsat.

În urma unei anchete asupra incidentului nu au fost formulate acuzații „datorită mai multor factori”, a relatat Rolling Stone.
În 2016, Pitt a negat acuzațiile că ar fi fost abuziv cu unul dintre copiii săi în avionul

Urmăriți B1TV.ro și pe