Antena 1 a luat o decizie de ultimă oră cu privire la „Acces Direct”. Fanii își pot lua „adio” de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Antena 1 a luat o decizie de ultimă oră cu privire la „Acces Direct”. Fanii își pot lua „adio” de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida
Antena 1 a luat o decizie de ultimă oră cu privire la „Acces Direct”. Fanii își pot lua „adio” de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida / Foto: captură video YouTube

Fanii „Acees Direct” se pare că vor avea parte de o surpriză mai puțin plăcută. Antena 1 a luat o decizie radicală cu privire la emisiunea prezentată de Antena 1, iar show-ul urmează să fie scos din grila de programe, informează Cancan.ro.

Show-ul prezentat de Mirela Vaida va fi scos din grila de programe de la Antena 1, însă se pare că nu va dispărea definitiv de pe micul ecran.

Antena 1, decizie radicală cu privire la Acces Direct. Ce se va întâmpla cu emisiunea

Antena 1 a decis să scoată Acces Direct din grila de programe. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida nu va mai fi difuzată pe post, dar nici nu va fi scoasă de pe micul ecran.

Începând cu luna ianuarie 2022, Acces Direct se va muta la Antena Stars, acolo unde fanii ar urma să o revadă și pe Mirela Vaida, notează sursa citată.

Decizia Antena 1 ar fi venit după ce emisiunea Acces Direct a luat numeroase amenzi de la CNA, iar mai multe ediții care au stârnit controverse au făcut o pagubă substanțială în bugetul Antenei 1. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni, postul a fost obligat de CNA să își suspende emisia în prime – time, tot din cauza unei ediții Acces Direct.

Reamintim că și Mirela Vaida, gazda show-ului, a fost atacată cu un bolovan, în direct, în timp ce prezenta emisiunea de la Antena 1, de către o femeie dezbrăcată.

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida, amendată în numeroase rânduri

Principalul motiv care ar fi condus la mutarea emisiunii la Antena Stars este faptul că emisiunea prezentată de Mirela Vaida a fost amendată de către CNA în mai multe rânduri, notează Cancan.ro.

Telenovela cu Vulpița și Viorel a fost unul dintre cele mai controversate evenimente prezentate în show-ul social de la Antena 1, iar mai apoi multe alte ediții au atras după ele sancțiuni.

Un scandal marcant l-a reprezentat și plecarea asistentei Emily Burghelea, care a adus o serie de acuzații grave la adresa echipei odată ce a demisionat de la Acces Direct.

Reamintim că CNA a decis și suspendarea emisiei la Antena 1, tot din cauza unei ediții Acces Direct.

Spre exemplu, potrivit Paginademedia.ro, Antena 1 a fost amendată cu 150.000 de lei, pentru edițiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, declara, la acel moment, Mircea Toma pentru Paginademedia.ro.