Aurel Pădureanu, apel disperat. Artistul nu are bani pentru a o înmormânta pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, apel disperat. Artistul nu are bani pentru a o înmormânta pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga face un apel disperat. El spune că nu are resurse financiare să o înmormânteze pe cântăreață și are nevoie de ajutor.

Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu are probleme grave financiare și face un apel către Gigi Becali și Gabriela Firea, pentru a-l ajuta cu înmormântarea Corneliei Catanga, scrie spynews.ro.

Jurnalista a precizat că Aurel Pădureanu era efectiv șocat atunci când a sunat-o și chiar a rugat-o să-l pună în legătură cu Gigi Becali și cu Gabriela Firea, cărora vrea să le solicite ajutorul pentru a o putea înmormânta pe soția sa.

Celebrul cuplu de artiști au declarat de mai multe ori în ultimii ani că au probleme cu banii, chiar și înainte de pandemia de COVID-19, care le-a afectat și mai mult activitatea artistică.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineață

Cântăreaţă de muzică lăutărească,Cornelia Catangaa muritla doar 63 de ani, vineri dimineață. Ea se afla sub supravegherea medicilor de la Spitalul Universitar din Capitală. Ea era infectată cu COVID-19 care i-a șubrezit sănătatea și a suferit însă un stop cardio-respirator.

Cântăreațase confrunta cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani

Cântăreața era cunoscută ca avândprobleme de sănătategrave. Eaa fost la un pas de moarte și cu doi ani în urmă, la începutul anului 2019. Atunci a suferit un stop cardiac, însă mediciii au reușit să o resusciteze și i-au montat un stent la inimă.

După ce a fost la un pas de moarte, Catanga a slăbit în jur de 27 de kilograme şi s-a confruntat cu o depresie cruntă. În plus, ea își pierduse vederea aproape de tot.