Avocata fraților Andrew și Tristan Tate susține că detenția lor în România „încalcă dreptul internațional” (VIDEO)

Avocata fraților Andrew și Tristan Tate susține că detenția lor în România „încalcă dreptul internațional” (VIDEO)
Sursa Foto: Hepta.ro

După ce instanța le-a respins contestația fraților Tate la prelungirea mandatului de arestare preventivă, britanicii de origine americană nu renunță. Pentru a încerca să iasă în libertate, cei doi au apelat la serviciile renumitei Tina Glandian.

Se pare că avocata fraților Andrew și Tristan Tate acuză autoritățile române că „încalcă dreptul international”, notează stirileprotv.ro.

Avocata fraților Tate afirmă că detenția lor în România „încalcă dreptul internațional”

Milionarii sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, și sunt arestați preventiv încă din 30 decembrie 2022. De atunci încearcă, fără succes, să-i convingă pe judecători să-i lase în libertate, conform LAD Bible.

Momentan, cei doi frați rămân după gratii, după ce instanța le-a respins contestația la prelungirea mandatului de arestare preventivă.

Tina Glandian, avocata care îi reprezintă pe Andrew și Tristan Tate a declarat pentru „Uncensored”, la TalkTV, că detenția lor este „ilegală”.

„Există o prezumție de nevinovăție pe care o are fiecare acuzat și aceasta se atașează chiar din momentul în care ești acuzat. Și, în această situație, nici măcar nu am ajuns acolo, nici măcar nu i-au acuzat de infracțiuni.

Deci, orice fel de comentarii cu privire la presupusa lor periculozitate nu există, nu există dovezi în acest sens. Nu există nici măcar o prezumție în acest sens.

Trebuie să fie prezumați nevinovați și acest lucru nu s-a întâmplat în acest caz. Există, într-adevăr, o lipsă de probe și sunt reținuți ilegal în acest moment”, a declarant avocata.

Urmăriți B1TV.ro și pe