Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru anul 2023. Ce se va întâmpla la nivel mondial

Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru anul 2023. Ce se va întâmpla la nivel mondial
Foto: captura video.

S-a aflat despre o predicție înfricoșătoare a babei Vanga, care a fost considerată anterior pierdută. Se referă la viitorul Statelor Unite ale Americii. Prognoza a fost transmisă de o rudă a clarvăzătoarei bulgare.

Multe cutremure și tsunami

Conform predicției lui Vanga pentru 2023, multe cutremure și tsunami vor avea loc în Statele Unite. Vanga a spus că „mulți vor fugi din țară și o umbră neagră va atârna peste Europa și vor veni acolo străini, care vor conduce Europa”.

Bunica bulgară Vanga a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare. Multe dintre profețiile ei s-au adeverit. Vanga a murit în anul 1996, însă oamenii continuă să studieze moștenirea pe care a lăsat-o cu mare atenție. O altă profeție a clarvăzătoarei pentru 2023 a fost publicată, recent, de o rudă.

Mai multe cataclisme și schimbări

Conform predicției, omenirea nu trebuie să se aștepte la surprize plăcute. Planeta a intrat într-o serie de cataclisme de natură variată și va continua să se confrunte cu provocări serioase. În același timp, lucrurile vor merge cel mai rău pentru cei de la occident. Vanga a susținut de mult timp că soarta europenilor și americanilor nu este de invidiat.

„Nenorociri groaznice vor cădea peste capetele locuitorilor Statelor Unite ale Americii. Această țară se va confrunta cu o violență fără precedent. America va fi inundată, un cutremur, de asemenea, este posibil. În următorii ani, întreaga populație a SUA poate părăsi casele.

Nici Europa nu va fi ocolită. Potrivit lui Vanga, o ‘umbră neagră’ va acoperi această regiune. Europenii se vor dovedi insolvenți în problema susținerii intereselor naționale, iar frâiele guvernului vor trece în mâinile străinilor”, a asigurat profetul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss