Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului

Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului, sursă foto: captură YT

Billie Eilish este prima persoană născută în secolul 21 care a câștigat un Oscar. Cântăreața în vârstă de 20 de a povestit pentru BBC 100 Women că s-a luptat cu sindromul impostorului și că a crescut în atenția publicului a fost o „experiență traumatizantă”.

Ascensiunea ei spre celebritate este legendară

Billie Eilish s-a născut și a crescut în Los Angeles din părinți actori-muzicieni, care au avut roluri secundare în seriale precum Friends și The West Wing. Billie a fost educată acasă împreună cu fratele ei, chitaristul-cântăreț și compozitor Finneas O’Connell. Ea scria cântece încă de la vârsta de patru ani.

Într-o seară din 2015, Billie, în vârstă de 14 ani, a încărcat melodia Ocean Eyes, scrisă de Finneas, pe SoundCloud, pentru ca profesorul ei de dans să o poată auzi.

Când s-a trezit, mii de oameni o urmăreau deja pe conturile de socializare. A urmat un contract de înregistrare – și o serie de întâlniri ciudate cu bărbați mai în vârstă.

„În mare parte, privesc înapoi cu drag, dar, știți, a fost atât de amuzant să fiu o fată de 14 ani cu fratele meu de 17 ani și, știți, să am sute de întâlniri în mod constant”, spune Billie pentru BBC. „Erau o mulțime de întâlniri cu oameni care nu știau cum să vorbească cu fete de 14 ani.”

Când s-a trezit, mii de oameni o urmăreau deja pe conturile de socializare. A urmat un contract de înregistrare – și o serie de întâlniri ciudate cu bărbați mai în vârstă, sursă foto: captură YT

Pe măsură ce faima lui Billie a explodat, la fel au făcut și conturile ei de socializare. Aflată în prezent la 100 de milioane pe Instagram și la peste 60 de milioane pe TikTok, orice postare a lui Billie Eilish va atrage sute de mii de comentarii.

Ea spune că știe despre toxicitatea comentariilor și că este înfricoșător să fii subiectul a un milion de conversații.

Este o experiență dureroasă să crești în atenția publicului, spune ea, și este greu să continui să aperi lucrurile pe care le-ai spus în adolescență.

Billie nu simte nevoia să afișeze doar o singură versiune a sa, deși se simte mai puternică atunci când se simte „masculină”.

Urmăriți B1TV.ro și pe