Boala secretă de care suferă Vlad Gherman. Afecțiunea i-a adus adevărate probleme în carieră actorului din Adela

Boala secretă de care suferă Vlad Gherman. Afecțiunea i-a adus adevărate probleme în carieră actorului din Adela
Foto: Facebook / Vlad Gherman

Vlad Gherman, actorul din serialul Adela, de la Antena 1, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Tânărul a vizitat mai mulți medici, însă până acum nu a descoperit un tratament care să îl ajute să scape de afecțiunea pe care o are.

Actorul din Adela le-a mărturisit, recent, fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate, de mai mulți ani, iar până în prezent nu a găsit un tratament care să îi vindece în totalitate boală, ci doar medicație care să o țină sub control.

Citiți și: Vica Blochina, gest necugetat în timpul relației cu Victor Pițurcă. Cu cine l-a înșelat pe antrenor

Vlad Gherman, probleme de sănătate

Călin din serialul de la Antena 1 le-a mărturisit internauților că are, de mia mulți ani, probleme cu rinita. Vlad Gherman a recunoscut că a vizitat mai mulți medici, dar niciunul nu i-a dat de cap.

Pentru boala de care suferă Călin, există totuși tratament, ce ține afecțiunea sub control. Totuși, chiar și așa, el trebuie să evite o serie de factorii care îi pot accentua rinita, iar unul dintre aceștia este chiar părul de pisică.

Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține cub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit 9 ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot”, a povestit actorul pe Instagram.

Citiți și: Schimbare radicală pentru Fuego. Cântărețul și-a surprins fanii chiar în prag de Sărbători (VIDEO)

Cariera actorului din Adela, afectată de problemele de sănătate pe care le are?!

Vlad Gherman se bucură de o carieră de succes pe micul ecran, acolo unde joacă roluri în cele mai importante seriale românești ale momentului. Ultimul personaj căruia îi dă viață este Călin din serialul Adela.

În trecut el a mai fost și Ioan din Fructul Oprit, iar cariera a început-o în La La Band, alături de Dorian Popa, Alina Eremia, Sore, dar și cea care i-a fost iubită timp de aproape 10 ani, Cristina Ciobănașu.

Rinita alergică de care Vlad Gherman suferă îi mai pune probleme și la filmări, având în vedere că nu se poate vindeca, iar uneori este imposibil să nu intre în contact cu factorii care îi declanșează afecțiunea.

Citiți și: Cât de bogată e Andra Măruță? Câștigurile vedetei se numără în zeci de mii de euro

Tu ca actor trebuie să fii înțeles de telespectatori. Este mai ușor când ești actor de filme. Când ești pe scenă, este complicat. Când ai nasul înfundat, nu se înțelege ce vorbești. Întotdeauna la filmări am picături”, a mai detaliat el, potrivit Fantik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe