Brad Pitt are o nouă iubită. Cine este și cum arată aleasa inimii actorului (GALERIE FOTO)

Brad Pitt trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu un model din Germania, potrivit presei internaționale. Actorul a fost văzut în momentul în care a ajuns în sudul Franței împreună cu Nicole Porturalski, în vârstă de 27 de ani. Chiar dacă Brad Pitt a ales să se arunce în brațele modelului, divorțul dintre el și Angelina Jolie nu a fost finalizat, având în vedere că cei doi au ales să se despartă în anul 2016.

Cine este Nicole Poturalski

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a fost văzut în Franța cu noua sa iubită miercuri, 26 august. Cei doi erau îmbrăcați lejer și purtau măști de protecție, având în vedere contuxtul reprezentat de pandemia de coronavirus. Actorul și-a ținut capul plecat din momentul în care a sosit pe aeroport. Acesta mai purta o pereche de ochelari și o șapcă, potrivit usmagazine.com.

Brad Pitt și Nicole Poturalski ar locui pe perioada vacanței într-un castel cumpărat în 2011 de Brad și Angelina cu 67 de milioane de dolari.

Nicole Poturalski este un model de succes, care folosește apelativul Nico Mary pentru scenă, și a apărut pe coperțile mai multor reviste mari din Germania. Tânăra este din Bergkamen și are origini poloneze, conform Daily Mail, care scrie că aceasta vorbește 5 limbi străine.

De asemenea, modelul are un fiu despre care nu vorbește prea des în public.

Înainte de a fi cu Nicole Poturalski, Brad Pitt a avut o legătură cu un designer de bijuterii, Sat Hari Khalsa și cu actrița Alia Shawkat. În ciuda zvonurilor, actrița a negat, în iunie, că ar fi avut o relație cu Brad Pitt. Aceasta a spus că sunt doar prieteni.

Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou la cuțite

Escapada romantică a lui Brad Pitt vine într-un moment destul de tensionat care are loc între el și Angelina Jolie. Chiar dacă cei doi au devenit oficial singuri în aprilie 2019, cuplul nu se poate decide asupra custodiei celor șase copii, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne.

Recent, Angelina Jolie a cerus demisia judecătorului care se ocupă de divorțul celor doi actori, lui John W. Ouderkirk.

Avocații actriței au cerut acest lucru pentru că John W. Ouderkirk ar avea o relație – de prietenie sau de iubire, nu se știe încă – cu una dintre avocatele lui Brad Pitt, Anne C. Kiley. Potrivit dosarului depus la Curtea Superioară din Los Angeles, avocata lui Brad Pitt ar fi făcut lobby în favoarea intereselor financiare ale lui judecătorului într-un caz foarte de important.

În schimb, Brad Pitt și echipa lui nu sunt de acord cu cererea Angelinei Jolie și insistă ca judecătorul să nu fie înlocuit.

Însă, apropiații actriței spun că cererea este o strategie din partea Angelinei Jolie pentru a întârzia și mai mult procedurile și, implicit, finalizarea divorțului. Aceasta ar fi luat respectiva decizie după ce a devenit conștientă cu lucrurile nu stau așa cum își dorește în ceea ce privește custodia copiilor și a pensiei alimentare.

„Are tot dreptul să facă această mişcare, dar este cazul clasic al unei persoane care aşteaptă o decizie defavorabilă”, a declarat sursa.

Tags: