Britney Spears a pozat din nou goală, acoperită doar de o inimioară virtuală

Britney Spears a pozat din nou goală, acoperită doar de o inimioară virtuală

Britney Spears nu este vreo timidă și e mândră de corpul său pe care l-a postat de mai multe ori gol, pe rețelele de socializare.

Britney nu a postat nicio explicație foto și a primit peste 1 milion de like-uri

De această dată Britney a postat pe Instagram o fotografie nud în timp ce stătea în pat. O inimioară roșie și virtuală îi acoperă fundul. Spatele său tonifiat dovedește faptul că și-a petrecut mult timp în sala de sport alături de noul ei soț, Sam Asghari.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Criticii săi au spus că postările din ultima vreme arată că ea nu este încă destul de stabilă din punct de vedere mental și poate că tutela ar fi fost încă necesară, în timp ce fanii ei susțin că pur și simplu se simte bine după atâția ani în care nu a putut să spună ce gândește.

În ultima vreme se confruntă cu ruptura relației cu cei doi fii ai ei, Jayden James, în vârstă de 15 ani, și Sean-Preston, în vârstă de 16 ani, conflict care a ținut prima pagină a ziarelor. Într-un interviu difuzat de ITV și publicat în Daily Mail, Jayden și-a apărat bunicii, Jamie și Lynn Spears.

Fostul soț al lui Britney și tatăl fiilor ei, Kevin Federline, a susținut că băieții trec prin momente dificile din cauza postărilor mamei lor.

El a spus: „Încerc să le explic: „Uite, poate că este doar un alt mod în care încearcă să se exprime”. Dar asta nu înlătură faptul că postările sale nu le face rău. Este greu. Nu-mi pot imagina cum se simte un adolescent care trebuie să meargă la liceu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:36 - S-a votat! Croația va intra în Schengen începând cu 1.1.2023
15:34 - A sfidat toate regulile de circulație: comportamentul haotic în trafic al unui șofer din județul Hargita i-a îngrozit pe toți
15:28 - Ligia Deca, după ce a aflat că bugetul ministerului pe care-l conduce e la un minim istoric de 2,1%: E acoperitor pentru funcționarea normală. În 2013 spunea că 6% din PIB pentru Educație e singura șansă pentru o democrație funcțională
15:24 - Austria și Olanda au blocat aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, la votul decisiv din JAI (surse)
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen
14:37 - Mărturia românilor din Austria: „Nu cred că austriecii de rând ar avea o problemă cu intrarea noastră în Schengen”