Cabral se ceartă cu Andreea Ibacka. Ce n-au împărțit proaspeții părinți

Cabral se ceartă cu Andreea Ibacka. Ce n-au împărțit proaspeții părinți
Andreea Ibacka și Cabral nu mai ascund chipul copilului

Andreea Ibacka și Cabral nu mai au secrete. Soții au postat imagini unice cu băiețelul lor.

Cum arată rodul dragostei

Andreea Ibacka și Cabral au dezvăluit cum arată micuțul lor. Băiatul a văzut lumina zilelor în 5 octombrie, la ora 19. Cei doi sunt foarte fericiți de apariția unui nou membru de familie și postează mesaje emoționante pe rețele de socializare.

Cabral a publicat, recent, o poză în care apare alături de fiica lui, Namiko, și pruncul. Tăticul a fost surprins de Andreea Ibacka în pat, petrecând timp cu cei mici.

”Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, scrie Cabral pe Facebook.

Copilul cuplului e fără nume?

Fanii cuplului sunt nerăbdători să afle cum îl cheamă pe noul membru al familiei. Însă, Andreea și Cabral nu se grăbesc să răspundă așteptărilor publicului și nu vor să-l afișeze.

Acum ceva timp, Cabral se gândea la un nume inspirat de serialul Vikingii, dar mămica copilului nu a fost de acord ca pe fiul lor să-l cheme Ragnar.

”Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a mai scris Cabral pe Facebook.

Ultima oră
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană
20:33 - Mihaela Sandu, medalie de bronz la Campionatul European de Șah pe echipe. Rezultate excelente și pentru Bogdan Deac, care continuă să avanseze în clasamentul mondial
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)