Cameron Diaz, despre viața departe de lumina reflectoarelor: „Acum trăiesc ca o sălbatică. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”

Cameron Diaz, despre viața departe de lumina reflectoarelor: „Acum trăiesc ca o sălbatică. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”
Sursa: Facebook/Cameron Diaz

În urmă cu 10 ani, Cameron Diaz a hotărât să părăsească Hollywood-ul, renunțând la standardele de frumusețe impuse de-a lungul carierei.

Vedeta a ales o viață mai simplă, departe de lumina reflectoarelor, declarând că a adoptat o rutină de îngrijire minimalistă. Acrița a spus că nu se spală niciodată pe față și că rareori se gândește la aspectul fizic, potrivit click.ro.

„Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”

Deși vedetele adoptă o rutină de îngrijire meticuloasă, folosind numeroase produse cosmetice, Cameron Diaz spune că nu mai trăiește în funcție de standardele impuse de alții și trăiește ca o „sălbatică”.

Este greu să te uiți la tine și să te judeci în funcție de standardele impuse de alții și cred că acesta este unul dintre cele mai mari schimbări din viața mea, în ultimii aproape 10. Acum trăiesc ca o sălbatică.

Ultimul lucru la care mă gândesc zilnic, Poate deloc în timpul zilei, este cum arăt. Literalmente nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a declarat Cameron Diaz.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cameron Diaz (@camerondiaz)

Actrița a ales familia în locul contractelor de milioane de euro

Deși a primit oferte de colaborare în valoare de milioane de euro, actrița a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe familie și pe afacerile pe care le deține.

„Mă consider o victimă a obiectificării și a exploatării societale la care sunt supuse femeile”, a spus ea.

Ultimul rol avut de Cameron Diaz a fost în 2014, când a jucat personajul domnișoarei Hannigan din filmul „Annie”. Actrița a mărturisit la acea vreme că i-a plăcut ideea de a reinventa personajul iconic al domnișoarei Hannigan.

„Chiar simt că este un rol complet diferit, un personaj diferit pentru această generație și simt că, de asemenea, problemele lui Hannigan sunt diferite”, a menționat actrița atunci.

Urmăriți B1TV.ro și pe