Cine e Anastasia Chirillovskaia, de la SuperStar (Pro TV). Carla`s Dreams a spus că este cea mai bună voce pe care a auzit-o în vreun concurs, vreodată!

Cine e Anastasia Chirillovskaia, de la SuperStar (Pro TV). Carla`s Dreams a spus că este cea mai bună voce pe care a auzit-o în vreun concurs, vreodată!
Foto: YouTube / SuperStar România

O nouă tânără a încântat pe scena SuperStar România, emisiunea de la Pro TV. De aceasta dată a fost vorba despre Anastasia Chirillovskaia, o fată de 18 ani din Găgăuzia, care pur și simplu i-am impresionat pe jurații concursului.

Cine e Anastasia Chirillovskaia, concurenta care i-a cucerit pe Carla`s Dreams și ceilalți jurați de la SuperStar (Pro TV)

În vârstă de 18 ani, tânăra este din Comrat, Găgăuzia, o regiune autonomă a Republicii Moldova, potrivit stirileprotv.ro. A învățat tot ce știe de la mama sa, care este profesoară de canto.

Anastasia Chirillovskaia a crescut cu muzica în casă și a cântat prima oară pe scenă la 6 ani, iar acum cântă la evenimente private și la diverse concursuri muzicale.

În pasiunea sa o susține și tatăl său, contabil de profesie, care și-ar dori totuși ca fiica sa să aibă un loc de muncă stabil.

Anastasia a reușit o interpretare fabuloasă pe scena SuperStar, iar jurații au fost de-a dreptul uimiți de performanțele ei vocale. Smiley a fost poate cel mai impresionat:„Băi, ești prost? Extraordinar! (…) Cristal, bă, zici că e pe CD”.

Marius Moga spune că interpretarea LIVE a Anastasiei a fost atât de reușită, încât parcă ar fi fost o piesă difuzată la radio: „Asta e perfectă. Auzi? Cântă radioul acum”.

Smiley a continuat: „Anastasia, nu știu ce ai mâncat, ce ai băut. Eu acum te-aș lua de mână și te-aș duce la studio”.

Extrem de emoționat a părut și Carla`s Dreams, care vine din tot din stânga Prutului ca Anastasia: „Astea sunt momentele mele preferate din emisiune. Când cineva vine și habar n-are cine este. Vine într-un concurs și cântă perfect totul”.

„După părerea mea, este cea mai bună voce din concurs până acum”, a adăugat artistul din Republica Moldova.

Anastasia Chirillovskaia nu este prima tânără care impresionează pe scena SuperStar. O altă Anastasia, pe numele ei complet Anastasia Kylchik, i-a cucerit efectiv pe jurați, iar Smiley a comparat-o cu „Fetița cu chibrituri”. Anastasia Kylchik este originară dintr-un sat de lângă Ismail, Ucraina, și are 19 ani.