Carla’s Dreams plănuiește să dispară misterios de pe scena românescă: Sper să nu mă mai machiez și peste 10 ani

Carla's Dreams plănuiește să dispară misterios de pe scena românescă: Sper să nu mă mai machiez și peste 10 ani
Sursa Foto: Instagram

Misteriosul solist de la Carla’s Dreams este gata să dispară de pe scena din România. Au trecut aproape 10 ani de când a urcat pe scenă și nu și-a dezvăluit niciodată identitatea în ciuda curiozității fanilor. Acum, artistul originar din Republica Moldova spune că plănuiește să se retragă din activitatea muzicală și să se reinventeze.

Anunțul a fost făcut în timpul unei emisiuni de la Radio Zu, unde a dezvăluit că în următorii 10 ani nu se mai vede pe scenă.

Sper să nu, să dea Domnul să nu [rămân în muzică – n.r.].Tare sper să nu trebuiască să mă mai machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum doi ani, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, a spus solistul, citat de click.ro.

Referitor la demascarea sa, cântărețul a dat de înțeles că nu va face asta în fața publicului larg.

Cine ar fi, de fapt, solistul de la Carla’s Dreams

Potrivit Kanal D, cântărețul care preferă numele de Sergiu și se ascunde mereu sub glugă și ochelari de soare ar fi Andrei Ţăruş, un bărbat în vârstă de 37 ani. Acesta ar fi studiat Dreptul în Republica Moldova și înainte să fie solistul trupei Carla’s Dreams, ar fi fost membru al trupei Quadro.

Începând cu anul 2011, misterioasa trupă a colaborat cu numeroși artiști, printre care Delia, Inna și Irina Rimes. Piesele cu versuri romantice, mesaje cu subînțeles și vocea senzuală a artistului a adus un succes răsunător trupei, unele dintre cele mai ascultate piese fiind „Pohui”, „Sub piele mea”, „Aripile” și „Imperfect”.

Urmăriți B1TV.ro și pe