Carmen Harra a făcut previziuni în privința prințului Harry: „Adevărurile nu au ieșit încă total la lumină”

Carmen Harra a făcut previziuni în privința prințului Harry: Adevărurile nu au ieșit încă total la lumină

Carmen Harra a făcut mai multe predicții pentru anul 2023, în ceea ce privește Familia Regală.

Clarvăzătoarea a vorbit despre Prințul Harry și dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea sa, dar și despre viitorul Regelui Charles.

Carmen Harra, previziuni în ceea ce îl privește pe prințul Harry

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre situația Regatului Unit. Lucrurile s-au schimbat după decesul Reginei Elisabeta a II-a, dar nu se vor opri aici. Carmen Harra susține că monarhia va dispărea.

„În momentul în care Regina Angliei iese din scena politică, se încheie o mare eră în evoluția imperiilor care au dominat. O să fiți uluiți de ce o să se întâmple. Cade tot sistemul de guvernământ mondial.

De aceea ies la lumină toate adevărurile ascunse. Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public. De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles. Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj.

A trebuit să se încheie o eră. S-a încheiat era după moartea Reginei și s-a deschis o altă eră. Anglia care a fost întotdeauna dominată de monarhie, nu va mai fi în viitor. Schimbările încep să devină vizibile pe parcursul acestui an”, a declarat Carmen Harra, potrivit Cancan.

Dezvăluirile Prințului Harry au venit ca un șoc pentru oamenii de pe întreaga planetă. Carmen Harra avertizează că acesta este doar începutul. Clarvăzătoarea susține că Prințul Harry vrea să își facă dreptate și va scoate la lumină și mai multe secrete ale familiei sale.

„Nu a avut nici o putere să se exprime liber”

„Demult voia să le spună, dar atâta timp cât a fost Regina, totul s-a ținut sub control. Nu a avut nicio putere să se exprime liber, iar poate dacă se încheie acestă etapă, el este pionul care intră în față ca să arate dedesubturile monarhiei, să arate de fapt ce s-a întâmplat, de care omenirea nu a știut atâta vreme. Devine un pion, un catalist al transformării unui sistem de guvernământ. Demult s-a urmărit să fie îndepărtat și el a știut, pentru că el știe care este proveniența lui. Adevărurile încă nu au ieșit total la lumină, mai avem de așteptat. O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana și el știe, îi este foarte greu să o ierte pe mama lui, așa cum îi este greu să o ierte pe Camilla. El are traumele lui și vorbește deschis despre suferințele lui din copilărie, ca tânăr, ca adolescent, ca și dorința lui de a se rupe de acest sistem ierarhic care devine bolnav”, a mai spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a vorbit și despre relația lui Harry cu Meghan. Harra spune că vor avea un viitor strălucit împreună, mai ales că Prințul are în aceste momente nevoie de sprijinul celei mai importante persoane din viața lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe