Cât costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

Implicarea în proiecte de televiziune i-a crescut enorm notorietatea lui chef Florin Dumitrescu (33 de ani), ceea ce în mod automat, a determinat o creștere a tarifelor pentru serviciile sale.

Chef Florin Dumitrescu gătește inclusiv la nunți și botezuri. „Bucătarul de lux” cere între 700 și 1.000 de euro pentru un meniu, informează Impact.ro.

Prima apariție pe sticlă a lui Florin Dumitrescu a fost în anul 2012, la doar 24 de ani. Nicolas Cage, Dolph Lundgren, Roger Federer, Ion Iliescu, Wesley Snipes, Francis Ford Coppola și Jean-Claude Van Damme se numără printre persoanele publice pentru care a Dumitrescu a gătit de-a lungul timpului.

Chef Florin Dumitrescu, 6 ani de căsnicie

În luna iunie a acestui an, Florin Dumitrescu a celebrat 6 ani de căsătorie cu soția Cristina.

„07.06.2014 Fără îndoială, a fost şi va rămâne una dintre cele mai speciale zile din viața noastră. Mă uit la clip şi realizez cât de norocoşi suntem că ne-am găsit. Te iubesc mult, @cristinasimadumitrescu!

La mulți ani! Să ne iubim la fel de mult şi când vom avea 40 de ani de la nuntă”, a notat Chef Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Ultima oră
17:43 - Ionuț Moșteanu: Proiectul privind obligativitatea certificatului verde va trece la Camera Deputaților. USR va insista să intre în dezbatere imediat
17:43 - Dr. Carmen Dorobăț cere distribuirea urgentă în spitale și farmacii a medicamentelor anti-COVID: „Mulți pacienți s-ar trata de acasă și nu ar mai ajunge la spital” (VIDEO)
17:35 - Doi francezi au încercat să treacă ilegal granița din România în Bulgaria, pe biciclete, pentru că nu aveau certificat verde COVID
17:26 - Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă nu va depune mandatul de premier desemnat. Nu abandonează niciodată o misiune / Vreau să cred că „responsabilitatea” e primul cuvânt din mintea tuturor parlamentarilor (VIDEO)
17:20 - Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei
17:12 - Ionuţ Moşteanu (USR): Când PNL va decide în forurile statutare că doreşte refacerea coaliţiei şi nu mai negociază cu PSD, atunci ne putem întâlni (VIDEO)
17:10 - Simona Halep a spulberat-o pe Elena Ruse, la Transylvania Open. Mesaj pentru fanii români: „Nu am de gând să mă las de tenis!”
17:07 - Rareș Bogdan: Nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD, darămite să discutăm despre portofolii și persoane (VIDEO)
16:51 - Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
16:49 - Asztalos Csaba, despre proiectul respins de Senat: Concluzia CNCD e că măsurile propuse nu sunt discrimnatorii / Peste tot în Europa certificatul verde se introduce prin legi, nu prin HG (VIDEO)