Cât te costă să-ți cânte Carmen de la Sălciua la nuntă. Nu oricine își permite

Cât te costă să-ți cânte Carmen de la Sălciua la nuntă. Nu oricine își permite
Foto: Instagram

Carmen de la Sălciua este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și căutați cântăreți de muzică de petrecere, astfel că nu este de mirare faptul că tariful ei a suferit modificări în comparație cu anii de început.

Carmen de la Sălciua și-a crescut tariful mult în ultimii ani

În această perioadă, artista cântă la mai multe evenimente din Spania, dar poate fi prezentă și la nunta ta pe viitor, doar că trebuie să fii pregătit cu o sumă deloc neglijabilă.

În ciuda apropierii ei de Biserică și dorința de a duce o viață diferită la o vârstă mai înaintată, Carmen de la Sălciua pare să mai aibă înainte mulți ani în care muzica ei este cerută de public. De aceea, și tariful artistei pentru o nuntă ar fi ajuns să fie foarte mare pentru unele buzunare, potrivit Spy.

La începutul carierei sale, Carmen de la Sălciua a plecat la drum cu saxofonistul Nelu Popa, iar artista a mers pe folclor. Mai târziu, a început să cânte mai mult muzică de petrecere, o alegere care a adus-o cu adevărat în atenția publicului.

La rândul lui, saxofonistul cu care colaborează a reușit să ajungă în trending-ul de pe Youtube cu o piesă instrumentală.

Deși este posibil ca artista și colegul ei să-și fi schimbat tariful între timp, în vara anului 2022 se știa că cei doi ar cere o sumă de ordinul a câteva mii de euro pentru a cânta la evenimente de tip nuntă sau botez.

Astfel, la acea vreme, Carmen de la Sălciua ar fi cerut suma de 4.500 de euro dacă venea însoțită de colegul ei, Nelu Popa.

Suma este foarte mare pentru oamenii de rând, dar ceea ce este important de menționat e faptul că cei doi artiști au o reputație foarte bună în privința onorării evenimentelor. Își respectă mereu înțelegerile pe care le au cu organizatorii.

Carmen a ajuns să fie foarte solicitată și în străinătate. În perioada ianuarie – februarie a acestuia an, cântăreața are numeroase evenimente în Spania, potrivit anunțurilor pe care le-a făcut pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:18 - Andrew Tate, de după gratii: „România e o țară comunistă”. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”