Cătălin Cazacu a dat detalii despre nunta cu Ramona Olaru: „Conceptul este al nostru”

Cătălin Cazacu a dat detalii despre nunta cu Ramona Olaru: „Conceptul este al nostru”
Sursa Foto: Instagram/@ ramonna_olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au o relație pasională și se iubesc nebunește. Deși certurile nu le lipsesc, cei doi par că se întorc unul la celalalt de fiecare dată cu mai multă pasiune, motiv pentru care cei doi au hotărât să facă pasul cel mare.

Renovarea apartamentului lăsată în mâinile Ramonei

Prezentatorul a dat detalii despre planurile marelui eveniment dar și despre poziția fiecăruia în familia pe care urmează să și-o întemeieze. În timp ce Ramona Olaru se ocupă de renovarea apartamentului, lucru care îi ocupă tot timpul, Cătălin Cazacu și-a lăsat viitorul cămin în mâinile femeii lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții, având încredere deplină în gusturile ei. Însă când vine vorba de nună, Cătălin Cazacu a spus că ambii se vor ocupa de organizare în cel mai atent detaliu, rolurile fiind deja stabilite.

Cazacu își dorește cât mai repede nunta

Prezentatorul de la Antena Stars a declarat că își dorește cât mai curând posibil să se căsătorească, cu toate că pentru el căsătoria a avut deja loc în momentul în care i-a pus frumoasei blondine marea întrebare. Totodată Cătălin Cazacu a declarat că Ramona Olaru va deveni Ramona Cazacu, fiind un aspect cât se poate de vehement în familia lor.
„Cât de repede dă Domnul! Nu mai depinde doar de mine! În capul meu, însurătoarea a fost făcută deja. Adică, mândra e luată, e antamată, e ca la lăutari, am dat deja arvuna, nu mai poate să dea înapoi. Cum ar fi să rămână pe numele Olaru? Doamne-ferește! Va fi Cazacu, așa cum e normal. Femeia ia numele bărbatului. Dacă în alte povești diferă acest lucru, la noi nu se va întâmpla. Nu am negociat, nu s-a pus problema. Cred că astea sunt chestiuni normal pe care și eu, și ea, le-am agreeat.”, a afirmat Cătălin Cazacu.

Când va avea loc nunta

Cătălin Cazacu a mărturisit cu regret că anul acesta nu mai au timp să face nunta, însă plănuiesc o ceremonie superbă la malul mării, în România. Cei doi viitori miri au găsit chiar și locația în care vor să-și unească destinele și urmează să decidă împreună detaliile.

„Anul ăsta nu mai avem timp. Vrem să facem totul împreună (și cununia civilă, dar și căsătoria religioasă, n. red.), la mare, pe plajă, în România. Cu muzică românească, va fi pe plajă, aproape am și găsit locul. Urmează să luăm deciziile despre cum va arăta totul. Probabil o să ne îndreptăm, sau mândra o să se îndrepte, către un profesionist care să ne ajute cu mici detalii. Dar conceptul este al nostru, va fi ceva relaxat, nu se va fura mireasa, nu va fi cod vestimentar la patru ace, lumea va fi îmbrăcată lejer. Va fi o petrecere între prieteni, chiar dacă vom fi foarte mulți, cunoaștem mulți oameni, totuși. Eu zic că vor fi vreo 500. La prima vedere am zis că vor fi sub 1000, dar realist vorbind, probabil 500. Avem toate genurile muzicale, mai ales că avem o grămadă de prieteni artiști care vor să cânte și pe care dorim să îi auzim cântând”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe