Cătălin Cazacu rupe tăcerea! Ce l-a făcut să renunțe la relația cu Ramona Olaru: „Eu am muncit. Ea s-a distrat”

Cătălin Cazacu rupe tăcerea! Ce l-a făcut să renunțe la relația cu Ramona Olaru: Eu am muncit. Ea s-a distrat
Cătălin Cazacu rupe tăcerea. Foto: Facebook/Cătălin Cazacu.

Vestea că Ramona Olaru s-a despărțit de Cătălin Cazacu a făcut înconjurul lumii. Fanii cuplului sunt bulversați și vor să afle mai multe detalii despre aceasta ruptură. Se pare că cei doi nu se mai suportă. Vedetele au șters pozele în care apăreau împreună.

Cătălin Cazacu a dat cărțile pe față

Cătălin Cazacu a precizat în cadrul unui interviu că a muncit enorm în timpul vacanței. Se pare că Ramona Olaru s-a supărat pe partenerul său și a decis să-i dea papucii.

Citiți și Cât a costat prima vacanță a lui Smiley alături de Josephine și Gina Pistol

„Nu m-a furat nimeni. Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Am stat puțin. E pentru prima dată în șase ani când eu ajung în România iarna. Eu până acum două zile nu am avut geacă. (…) Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm!”, a afirmat Cătălin Cazacu.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catalin Cazacu (@cazacu21)

Ramona Olaru, respinsă de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu. Ex-partenerii erau de nedespărțit. Fanii cuplului se așteptau la o nuntă, însă, cei doi au decis să se despartă. Sursele cancan.ro spun că vedetele au pus capătul relației  după ce s-au întors din vacanță.

Îndrăgostiții au fost plecați împreună în Zanzibar. Cei doi s-au relaxat sub razele soarelui și au petrecut sărbătorile de iarnă alături de prieteni. Se pare că vedetele au avut mai multe neînțelegeri și conflicte, care s-au acutizat în timpul vacanței.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se cunosc de mulți ani. În 2019, aceștia au interacționat la un eveniment în aer liber, unde Cătălin a venit însoțit de iubita lui.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catalin Cazacu (@cazacu21)

Ultima oră