Cătălin Măruță, primele declarații despre „concedierea” de la PRO TV: „M-am speriat și eu”

Cătălin Măruță, primele declarații despre „concedierea” de la PRO TV. Foto: Instagram / Cătălin Măruță

În ultima vreme, în presă au apărut informații potrivit cărora Cătălin Măruță ar urma să fie dat afara de la PRO TV. Potrivit zvonurilor, emisiunea „La Măruță” ar fi trebui să fie mutată pe postul Acasă TV, pentru a-i crește audiența.

În urma acestor informații, prezentatorul a reacționat, mărturisind că și el s-a speriat în primă fază. Acesta le-as transmis telespectatorilor că emisiunea va avea loc la aceeași oră și pe același canal.

Ce a spus Cătălin Măruță despre zvonul că ar fi dat afară

Cătălin Măruță a spus că este vorba de o știre falsă și că nu va fi concediat de la PRO TV. Acesta a început colaborarea în urmă cu 15 ani, prezentând emisiunea „Happy hour”.

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea falsă cam așa suna, m-am speriat și eu”, a spus moderatorul, potrivit liberatatea.ro.

Numele emisiunii a fost schimbat după 6 ani în „La Măruță”. Prezentatorul are și propriul podcast, un canal de Youtube cu milioane de vizualizări, unde invită diferite vedete de la noi din țară.

Ce s-a spus despre „concedierea” lui Cătălin Măruță

Informațiile apărute în presă indicau faptul că emisiunea prezentată de Cătălin Măruță ar urma să fie mutată pe postul Acasă TV, iar în locul acesteia s-ar difuza un realityshow similar. S-a speculat ar fi vorba despre emisiunea „Mireasă”, prezentată de Simona Gherghe.

Decizia ar fi fost luată pentru a bate postul concurent pe acel interval orar. Informațiile au fost infirmate de prezentatorul TV, care a susținut că emisiunea nu va suferi nicio modificare.

Urmăriți B1TV.ro și pe