Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri după despărțirea de Chefi la Cuțite. Ce spune despre despre Mona Segall

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri după despărțirea de Chefi la Cuțite. Ce spune despre despre Mona Segall
Sursa Foto: Instagram/ @chef_catalin_scarlatescu

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară, a vorbit de curând despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Mai mult decât atât, acesta a făcut câteva declarații uluitoare despre Mona Segall, producătoarea emisiunii de la Antena 1.

Scărlătescu a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mai filmeze un nou sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, spunând că au obosit și vor o pauză.

Vestea nu a fost primită bine de cei din conducere, mai ales că au fost anunțați relativ, cu puțin timp înainte de a începe filmările pentru un nou sezon.

Acum, Cătălin Scărlătescu a venit cu o primă reacție. În cadrul unui interviu, fostul jurat a ținut să explice motivul pentru care el și colegii lui au luat această decizie.

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană! Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație.

Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.ro.

Cât costă o porție de sarmale gătite de Cătălin Scărlătescu

Ținând cont că sărbătorile de iarnă se apropie, gospodinele se pregătesc să ofere delicii deosebite pe masa festivă. Sarmalele și cozonacul după rețeta lui Cătălin Scărlătescu sunt printre preferatele clienților, cu un gust cu totul aparte.

Chiar și așa, costurile sunt destul de ridicate, iar o porție de sarmale poate varia între 69 și 137 de lei, în funcție de numărul de bucăți dorit (13 sau 27). Comenzile trebuie plasate cu 24 de ore înainte, iar descrierea detaliată a preparatului este disponibilă pe site-ul chefului, notează cancan.ro.

„Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transformă în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`