Câți bani încasa Victor Socaciu pentru un concert. Suma controversată ar fi fost percepută în euro

Câți bani încasa Victor Socaciu pentru un concert. Suma controversată ar fi fost percepută în euro
Victor Socaciu

Celebrul artist Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, iar în urma lui a lăsat o carieră impresionantă în lumea muzicii. Fanii s-au întrebat inclusiv ce sume încasa pentru un concert, iar tariful, perceput în euro, a ieșit rapid la iveală.

Interpretul de muzică folk avea o avere impresionantă, pe care ar urma să o moștenească cei trei copii ai săi. Pe lângă avere, interpretul se bucura și de o situație financiară bună, având bani din concerte, dar și din drepturi de autor.

Citiți și: S-a aflat cauza morții lui Victor Socaciu. Soția regretatului artist rupe tăcerea!

Câți bani lua Victor Socaciu pentru un concert

Potrivit Cancan.ro, cântărețul de folk percepea, pentru un concert, suma de 1.500 de euro. Pe lângă acești bani, Socaciu ar fi strâns din drepturi de autor suma de 15.000 de lei, iar anual din concerte ar fi reușit să strângă sume precum 17.000 de lei.

„Trăiesc cu o pensie de 1.700 de lei. Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist. Sunt încă supărat pe faptul că indemnizația de parlamentar de 3.000 de lei, căci am fost parlamentar între 2008 și 2012, mi-a fost anulată. Cineva a considerat că este o pensie specială.

Eu nu o văd altfel decât ca o indemnizație, nu ca o pensie. Atunci ce să mai spunem despre acele pensii de peste 30.000 sau 35.000 de lei? Acelora cum să le mai spunem dacă cele de 3.000 de lei sunt pensii speciale? Mi-am reprezentat țara cât de bine am putut și ca parlamentar, nu doar ca artist. Nu înțeleg în baza căror argumente s-a luat decizia anulării indemnizației în cauză.

Am fost și consul al României la Montreal. Să nu credeți că am în prezent vreun beneficiu material în urma acelui lucru. Nimic, absolut nimic”, a declarat Victor Socaciu acum câteva luni, potrivit Impact.ro.

Ce avere avea Victor Socaciu, interpretul de muzică folk care a decedat la 68 de ani

După cum se preciza în declarația de avere, citată de Playtech.ro. Socaciu avea:

  • trei terenuri
  • două case, una fiind la Eforie și una la Cornu
  • venituri asigurate din drepturi de autor
  • penise
  • indemnizația de revoluționar.
Urmăriți B1TV.ro și pe