Ce a spus Pepe despre actele de violență: ”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit”

Ce a spus Pepe despre actele de violență: ''Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit''
Youtube

Apar noi detalii despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.Aceasta și-a retras ordinul de protecție pe care l-a cerut. Artistul a făcut și primele declarații despre presupusele acte de violență.

”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe la ieșirea din sala de judecată, conformCancan.ro.

Acesta spune că nu ar recurge la astfel de gesturi.

Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea. Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște ”hai să mai facem o plângere, să mai construim niște probe”, a mai spus acesta la ieșirea din tribunal.

De la ce a pornit totul

Raluca Pastramăa depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată în plină stradă,în parcarea stadionului Dinamo, fiind cu fiicele sale la antrenamentele de tenis.Aceasta a cerut ordin de protecție după incident.

Conform Cancan.ro.Pepear fi lovit-ope Raluca, cu podul palmei, peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Imediat după ce a comis aceste fapte oribile,Pepear fi fugit de la fața locului.

Se pare că motivul bătăii pe care artistul i-ar fi aplicat-o soției sale ar fi fost o criză de gelozie, care s-a transformat într-o adevărată ceartă.

Acum aceasta s-a răzgândit și a retras plângerea penală făcută.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Pepe a anunțat divorțul

„Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca”, a spus artistul la începutul lunii noiembrie.

Ce a reacție a avut Raluca Pastramă

Potrivit Știrile Kanal D, Raluca nu a vrut nici marți să comenteze aceste lucruri.

„Lasă, dacă vrea, să vă spună el, eu nu am nimic de comentat”, a spus Raluca Pastramă, la întrebările jurnaliștilor.

Raluca Pastramăși-a retras plângerea penală

Procesul în care Ionuț Pascu era acuzat că a lovit-o pe mama copiilor săi a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Sectorului 2, după ce tânăraşi-a retras plângerea penală prealabilă.

Informația a fost făcută publică și pe site-ul de instanțe, iar cheltuielile de judecată vor fi suportatede către Raluca Pastramă, ea fiind cea care a și pornit întregul proces.

”Ședință din 24.11.2020, ora: 14:00, la completul: Camera de Consiliu – 12

Tip soluție: Ia act de renunțare la judecată

În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București”,se arată în decizia instanței.