Ce a spus Smiley despre sosia Laurei Cosoi de la emisunea Superstar. “Am gusturi bune la femei”

Ce a spus Smiley despre sosia Laurei Cosoi de la emisunea Superstar. “Am gusturi bune la femei”
Sursa: Instagram

Smiley a vorbit despre o concurentă care semăna cu fosta sa parteneră, Laura Cosoi, în cadrul emisiunii SuperStar România, unde este jurat.Jurații au fost de părere că tânăra seamănă foarte bine cu Laura Cosoi, lucru pe care l-a observat și Smiley.

Cei doi s-au despărțit cu mulți ani în urmă, după cinci ani în care au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Ce a spus Smiley despre Laura Cosoi, fosta iubită

Smiley și-a adus aminte de fosta parteneră după ce o concurentă blondă a urcat pe scena SuperStar România. Jurații au remarcat asemănarea dintre ea și Laura Cosoi.

„Da, semăna un pic cu Laura, dar nu atât de tare. Cu Laura Cosoi”, a spus Smiley.

Raluka a intervenit și i-a spus colegului ei că tânăra de pe scenă seamănă cu fosta lui iubită, dar atunci când era mai tânără: „Mi se părea că are direct fața Laurei când era ea mai mică”.

„Eu o știu pe Laura Cosoi. Adică știu cine e. Îmi pare foarte exemplară Laura Cosoi mie”, a continuat Carla’s Dreams.

Smiley a făcut o declarație surprinzătoare atunci când a descris-o pe fosta lui iubită. „E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a declarat artistul.

De ce s-au despărțit, de fapt, Smiley și Laura Cosoi

Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre nepoata ei și Smiley. La acea vreme, cei doi au declarat că decizia despărțirii a fost una de comun acord și nu au dat foarte multe detalii despre acest subiect.

A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani.

(…) Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata. A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut.

Și m-a rugat: Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Mamă, a plâns Smiley după Laura!”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, potrivit Fantik.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015, iar în 2018 a venit pe lume prima lor fetiță, Rita. Cei doi mai au o fetiță, Vera, născută anul trecut.

Smiley a devenit tătic în luna martie, atunci când s-a născut fiica lui și a Ginei Pistol, Josephine.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare