Ce este „Singura casă”, show-ul pe care Pro TV îl difuzează în noaptea de Halloween

Ce este Singura casă, show-ul pe care Pro TV îl difuzează în noaptea de Halloween
Pro Tv detonează o bombă de 31 octombrie

În cea mai misterioasă noapte din an, românii vor urmări emisiunea „Singura casă”. Așadar, cei care au prins gustul la Halloween, îl vor petrece cu Pavel Bartoș, Alex Bogdan, Smiley, Mihaela Rădulescu și Ruby.

De ce „Singura casă”

Show-ul va marca noaptea de Halloween. Denumirea emisiunii vine ca o reacție la faptul că Pro Tv nu mai difuzează filmul „Singur acasă”. Astfel, producătorii au folosit un joc de cuvinte care face referință la comedia preferată.

Duminică, Alex Bogdan va intra în pielea personajului Dracula și va fi în așteptarea vedetelor. Cei patru invitați vor trebui să depășească propriile frici și să părăsească casa vampirului.

 Cine scapă de Dracula

Vedetele vor primi indicii și vor parcurge mai multe pași înainte ca să iasă din castelul lui Dracula.

„Cine intră la mine în castel, nu mai iese. Până acum, nimeni nu a reușit”, spune vampirul Bogdan, care nu încetează să le înspăimânte.

Pro Tv a lucrat mult la acest concept și l-au ținut în secret. Producătorii speră la audiențe record.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Ultima oră
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident
16:07 - Persoanele care intră în România de Sărbători, obligate să completeze Formularul de Localizare a Pasagerului