Ce facultate a făcut Mircea Badea și ce salariu primește lunar. Detaliile pe care fanii nu le știau

Ce facultate a făcut Mircea Badea și ce salariu primește lunar. Detaliile pe care fanii nu le știau
Foto: Instagram / Mircea Badea

Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran. Fanii îl știu încă de la debutul său în televiziune, iar cei care îl urmăresc de doar câțiva ani îl pot vedea în fiecare seara la Antena 3.

Întreaga țară îl știe pe Mircea Badea, dar nu sunt mulți care știu ce studii are de fapt prezentatorul și câți bani primește lunar de la Antena 3.

Mircea Badea lucrează în televiziune de mai bine de un deceniu, dar inițial nu a avut nicio pregătire în acest sens.

Ce facultate a făcut Mircea Badea și câte clase a terminat

Celebrul prezentator nu a terminat Facultatea de Jurnalism, așa cum s-ar aștepta cei mai mulți dintre fanii lui. Înainte de micul ecran, Mircea Badea ar mai fi avut o pasiune, informatica, notează Cancan.ro.

El a terminat Liceul de Informatică, iar apoi a continuat studiile la ASE, la Cibernetică. A absolvit facultatea, dar nu a profesat.

La 19 ani, Mircea Badea se angaja la Radio Total, iar înainte a prezentat emisiunea matinală de la postul Tele 7 abc, unde colegă i-a fost Teo Trandafir.

Teo Trandafir și Mircea Badea, relație specială în platoul de televiziune

Teo trandafir a vorbit întotdeauna extrem de frumos despre fostul său coleg, Mircea Badea și a spus că întotdeauna i-a fost alături.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a recunoscut că Mircea Badea a ajutat-o inclusiv cu bani, în vremea în care erau colegi de platou.

Mircea a fost mereu lângă mine. A fost suportul meu, material, moral. L-am chemat în cap și a venit. A trebuit să îl fugăresc ca să îi dau banii înapoi. Se întâmpla periodic: trebuia să plătesc gazele, facturile, lună de lună. A pășit înaintea nevoilor mele și mă întreba dacă am nevoie de bani ca să nu ridic ochii și să îi spun să mă ajute”, a spus Teo Trandafir, recent, la Kanal D.

Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3

Recent, realizatorul emisiunii În gura presei și-a dezvăluit salariul pe Instagram. De mai bine de un deceniu, Mircea Badea este gazda emisiunii pe care o prezintă în cursul săptămânii.

Fanii s-au întrebat adesea câți bani primește realizatorul de la Antena 3, iar misterul a fost elucidat chiar de el. Badea a postat pe Instagram o imaginea în care apărea suma de 8.911 lei, bani despre care a susținut că reprezintă TVA-ul pe care îl avea de plătit la stat, într-o singură lună.

În prezent, Mircea Badea formează un cuplu alături de Carmen Brumă. Împreună, cei doi au un băiețel de 7 ani.