Ce mesaje emoționante, dar și ironice a primit Răzvan Fodor de ziua lui

Ce mesaje emoționante, dar și ironice a primit Răzvan Fodor de ziua lui
Foto: Instagram

Răzvan Fodor a împlinit astăzi 47 de ani. Prezentatorul Tv a primit urări de dimineașă, atât din partea familiei, cât și a prietenilor. Soția sa, Irina Fodor, prezentatoarea de la America Express, i-a transmis unul din cele mei emoționante mesaje.

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socialziare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Și Radu Vâlcan a ținut să transmită un mesaj prietenului său. Acesta a postat o fotografie în care sunt împreună la un centru de relaxare.

„Răzvan Fodor, îți zic aici pentru că oricum nu răspunzi la telefon. La mulți ani din ăia cei mai mișto. Să rămâi același Fodor, dar și Răzvan!”, a semnat Radu Vâlcan.

Foto: Instagram

Mesaj de la America Express

Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că a fost destul de greu să se despartă de familia ei, mai ales că nu a putut fi alături de micuța ei atunci când a terminat ciclul primar de învățământ, notează Spy News.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă.

Până atunci, am mare noroc că mă hrănește @razvan_fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene! Vine vacanța mare!!!”, a fost mesajul Irinei Fodor.

Urmăriți B1TV.ro și pe