Ce părere are Denise Rifai despre parodiile cu ea care au ajuns virale pe internet: „De mult sunt parodiată și virală”

Ce părere are Denise Rifai despre parodiile cu ea care au ajuns virale pe internet: „De mult sunt parodiată și virală”
Ce părere are Denise Rifai despre parodiile cu ea care au ajuns virale pe internet: „De mult sunt parodiată și virală”. Sursa Foto: Instagram/@denise.rifai

Denise Rifai și-a cucerit fanii cu valeitățile ei jurnalistice. Emisiunea „40 de întrebări” difuzată pe Kanal D a dus la o explozie de popularitate pentru frumoasa prezentatoare, motiv pentru care, câțiva dintre internauți s-au decis să o parodieze pe prezentatoarea show-ului de televiziune.

Denise Rifai, despre parodiile ce o au în prim plan

Denise este parodiată pe Internet, iar multe dintre aceste filmulețe ajung și în atenția celebrei jurnaliste. Totodată, nu este străină de acest lucru și mărturisește că este parodiată încă de pe vremea când lucra la postul de televiziune de știri, Realitatea tv.

De mult sunt parodiată și virală! Încă de când eram la Realitatea. De când sunt la Kanal D lucrurile au intrat pe un alt făgaș pentru că emisiunea are un succes uriaș. Sunt parodii pe care le apreciez.

Pe altele le-am considerat deplasate. N-au nicio legătură cu produsul nostru! Nici cu calitatea invitaților! Nici cu dimensiunea interviului pe care îl realizez. Am învățat să iau lucrurile așa cum vin. Știu că ceea ce fac este important. În timp, am învățat să nu mă mai consum dacă o glumă sau o interpretare mi se pare nepotrivită”, a declarat Denise Rifai pentru Fanatik.

„Am râs cu lacrimi urmărind anumite reinterpretări pe YouTube, chiar m-au amuzat. Cred că astfel de apariții au legătură și cu succesul emisiunii. În plus, sunt un om cu simțul umorului și îi apreciez pe acei creatori de conținut inteligenți”, a mai precizat aceasta.

View this post on Instagram

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

Denise Rifai a întâmpinat surprize în timpul emisiunii

Jurnalista se bucură de popularitate. Primește multe mesaje de la urmăritorii săi în care este lăudată și apreciată pentru felul în care se prezintă în emisiune.

„Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele. Pentru mine este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei. Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine”, a declarat vedeta pentru unica.ro.

De asemenea, recunoaște că sunt și mesaje care o critică și spune că acceptă orice mesaj constructiv. Denise a mai mărturisit că lucrurile nu merg mereu chiar așa cum își dorește în timpul emisiunii și mai apar momente tensionate.

„Au fost și surprize pentru mine în emisiuni, am avut invitați care au refuzat să răspundă la anumite întrebări, dar ei au acest drept prin puterea formatului. Au mai existat situații când invitatul și-a rezervat dreptul de a suna pe cineva în timpul emisiunii, dar aceasta din urmă a fost o situație pe care am tratat-o cu umor și înțelegere”, a recunoscut Denise.

Urmăriți B1TV.ro și pe