Ce preț are succesul? Oana Radu a dezvăluit momente mai puțin plăcute din cariera sa: „Singura problemă pe care o avem este că…”

Ce preț are succesul? Oana Radu a dezvăluit momente mai puțin plăcute din cariera sa: „Singura problemă pe care o avem este că...”
Foto: Instagram

Oana Radu se numără printre cei mai admirați și apreciați artiști din România. După doi ani grei de pandemie, artista a avut parte de mai bine de jumătate de an în care a stat numai pe drumuri, pentru concertele și evenimentele la care a cântat.

În pofida faptului că activitatea permanentă și munca aduc numai beneficii, cântăreața recunoaște că pentru succesul obținut se plătește și un preț.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Oana Radu spune care este prețul succesului

Oana Radu iubește ceea ce face, iar cariera ei e mereu pe primul loc, iar acest lucru se vede în succesul pe care îl are. Partea mai puțin plăcută este lipsa timpului cu care se confruntă, notează Spy News.

Aflată mai mereu pe drumuri, Oana Radu le-a vorbit fanilor ei tot de pe drum, așa cum i-a obișnuit deja. Vedeta a dezvăluit pe InstaStories că se simte recunoscătoare pentru șansa de a câștiga bani de ceea ce-i place să facă, dar a menționat că lipsa timpului pentru alte lucruri este un neajuns cu care se confruntă.

„Ce surpriză să vă întâlniți cu mine tot pe drum și tot pe drum. Cam asta e viața noastră din luna ianuarie, februarie. Cântăm în continuu, suntem în continuu pe drumuri și ne bucurăm și ne bucurăm din suflet pentru asta, fiindcă facem ceea ce ne place și avem privilegiul de la viață să câștigăm bani din ceea ce ne place să facem, deci nu ni se pare deloc o povară.

Singura problemă pe care o avem este că timpul nu e suficient pentru noi. Vrem să facem multe lucruri, ne dorim să dezvoltăm cât mai mult lucrurile pe care le face și atunci singura problemă am putea spune că este timpul”, a mărturisit Oana Roman fanilor săi.

Oana Radu, implicată în numeroase proiecte

În prezent, Oana este implicată și în alte proiecte, iar unul dintre ele este reprezentat de un podcast pe care îl moderează.

În una dintre emisiunile recente, Oana Radu a avut-o ca invitat pe Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam. Episodul a fost plin de dezvăluiri incendiare, iar una dintre declarațiile Oanei a primit foarte multă atenție.

În mod public, spre surprinderea tuturor, Oana Radu a declarat că vrea să aibă o relație amoroasă cu fiica lui Florin Salam, desigur, nu în lipsa unei condiții: dacă vreodată cele două se vor despărți de soții lor. Afirmația vedetei a venit după ce Betty Vișănescu a recunoscut că-i plac și femeile, în cadrul podcastului Detectorul de Minciuni, pe care îl moderează.

Urmăriți B1TV.ro și pe