Ce reacție a avut Mădălin Ionescu când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Cristina Șișcanu: „Stai așa…”

Ce reacție a avut Mădălin Ionescu când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Cristina Șișcanu: „Stai așa…”
Foto: Instagram

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de 12 ani, căsnicie cu o durată deosebită pentru showbiz.

Pe rețelele de socializare, Mădălin Ionescu a aprimit o întrebare surprinzătoare, de la unul din urmăritorii săi. Internautul a fost curios să afle câte aventuri cu alte femei a avut prezentatorul înainte de căsătorie, relatează Viva.

A înșelat-o sau nu Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu

Atunci când organizează sesiuni de întrebări pentru fanii lor, pentru rețelele de socializare, vedetele își asumă curiozitățile acestora, oricât de agresive ar fi acestea.

Prin urmare, un fan al lui Mădălin Ionescu a vrut să știe câte aventuri a avut acesta de când este cu Cristina Șișcanu, respectiv 12 ani de relație și 11 de căsnicie.

Întrebarea a fost următoarea: „Câte aventuri ai avut până acum, de când ești cu Cristina?”

Mădălin a avut un răspuns uimitor: „ Stai așa (n.red. numără pe degete)…Niciuna! Pe bune!”

Recent, cuplul a împlinit 11 ani de când s-au căsătorit. Prezentatorul de televiziune i-a făcut o declarație de dragoste soției sale: „Unsprezece ani de la nuntă… Mi-a făcut soțul o declarație pe care o puteți urmări în stories”, a scris vedeta.

„Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani”, a fost comentariul soțului.

De la ce apar certuri în familia vedetelor

Cristina Șișcanu a povestit recent de la ce pornesc certurile între ea și Mădălin Ionescu.

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri.

Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune.

Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele…

El cumpără să pună în sertar, ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine.

Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele”, a menționat Cristina Șișcanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe