Ce s-a întâmplat cu restaurantul lui Dani Oțil după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile exagerate

Ce s-a întâmplat cu restaurantul lui Dani Oțil după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile exagerate
Foto: Instagram

Mihai Bobonete și Răzvan Simion au luat masa la restaurantul lui Dani Oțil. După aceasta însă i-au pus bețe în roate proprietarului, fapt cea dus la o mulâime de plângeri la adresa localului, relatează Cancan.

Prietenii i-au făcut o supriză neplăcută. După ce au luat masa, Mihai Bobonete și Răzvan Simion au afirmat că prețurile pentru deliciile culinare sunt piperate. Și dacă pentru ei asta a fost o glumă, clinții au poziționat-o drept adevăr.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Restaurantul a avut de suferit

Cele două vedete sunt clienți fideli ai localului. În cadrul unui moment de stand-up comedy, Bobonete a glumit că nimeni nu va mai păși prgul restaurantului lui Dani Oțil din cauza prețurilor. Declarațiile au fost asimilate de restul clienților. În acest context, a venit un val de plângeri.

„Datorită prietenilor mei, „datorită”, a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac mișto. A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a povestit Dani Oțil.

Recent, Dani Oțil s-a mai confruntat cu speculații. Se zvonea că soacra sa este personal al restaurantului și are un salariu de 3000 de euro lunar. De fapt, ea nu lucrează acolo și salariile angajaților nu corespund zvonurilor.

„Noi nu avem. Bine… bucătarul are. Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa”, a susținut Dani.

Restaurantul lui Dani Oțil

De câțiva ani, Dani Oțil este implicat 100% în afaceri. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” deține un restaurant pe care l-a gândit după gustul lui. Vizitatorii sunt răsfătați cu fel de fel de preparate, de la burger, vită, pește, fructe de mare, pizza, paste, dar și multe altele.

Urmăriți B1TV.ro și pe