Ce se întâmplă cu Oana Roman? Vedeta traversează o perioadă dificilă: „Cei din jurul meu mă văd într-o stare… ”

Ce se întâmplă cu Oana Roman? Vedeta traversează o perioadă dificilă: „Cei din jurul meu mă văd într-o stare... ”
Foto: Instagram

Oana Roman are parte de momente grele. Vedeta este plină de griji și probleme, iar viața i-a devenit un stres continuu de când mama sa are probleme de sănătate și este internată. Stările mereu și le împarte cu fanii, și de data aceasta nu este o excepție.

Oana Roman este extrem de activă în mediul online și împărtășește mereu cu fanii momente din viața ei. Aceasta îi ține mereu la curent pe internauți cu starea de sănătate a mamei sale. Acum, vedeta a vorbit despre sine internauților.

Foto: Instagram

Oana Roman se află într-o ipostază dificilă

Recent, pe rețelele de socializare, Oana Roman a spus că nu se simte bine și de ceva timp se confruntă cu anxietatea. Se pare că este puternic influențată de starea de sănătate a mamei sale, scrie Spy News.

De asemenea, ea îi sfătuiește pe cei din mediul online să nu își ai verse frustrările pe cei din jurul lor pentru că nu își rezolvă problemele astfel.

„De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac.

 Cu toate astea NICI O SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte.

Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări”, a scris Oana Roman în online.

Urmăriți B1TV.ro și pe