Ce spun șefii clubului Neftchi Baku despre incidentul în care a fost implicat antrenorul lor, Laurențiu Reghecampf / Tehnicianul este așteptat azi în Azerbaidjan

Ce spun șefii clubului Neftchi Baku despre incidentul în care a fost implicat antrenorul lor, Laurențiu Reghecampf / Tehnicianul este așteptat azi în Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au ales cu dosare penale și au primit ordine de protecție unul împotriva celuilalt, după bătaia de vineri seara. Imaginile în care cei doi și-au împărțit pumni în plină stradă au ajuns și la șefii tehnicianului, în Azerbaidjan, care au comentat pentru prima dată incidentul în care a fost implicat antrenorul.

Șefii clubului Neftchi Baku nu au trecut cu vederea incidentul care a avut loc la finele săptămânii trecute, în plină stradă, la Snagov, atunci când Laurențiu Regheccampf, întors în țară pentru botezul fiului său, Liam, a avut o altercație în urma căreia a rămas cu urme vizibile, cu Ana Mara Prodan, fosta sa soție, cu care se află în plin proces de divorț.

Ce spun cei de la Neftchi Baku despre bătaia în care a fost implicat Laurențiu Reghecampf

Șefii lui Reghecampf au vorbit pentru prima dată despre evenimentele din week-end-ul trecut și sunt alături de antrenorul formației lor, pe care îl așteaptă să revină chiar azi la Baku.

„Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – azi)”, a spus Rustam Allahverdiyev, ofițerul de presă al lui Neftchi Baku, pentru sportinfo.az.

Urmăriți B1TV.ro și pe