Theo Rose, la un pas de despărțire: ”Nu am fost cerută! Nici nu cred că ar mai fi cazul”

Theo Rose se căsătorește? Foto: Facebook/Theo Rose.

Theo Rose este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din showbizul românesc. Tânăra a reușit să-și construiască o carieră de succes și se bucură de aprecierea publicului. Aceasta este urmărită de mii de persoane pe rețelele de socializare. Vedeta vorbește deschis despre tot ce i se întâmplă în viață.

Theo Rose se pregătește de nuntă

Theo Rose a venit cu un anunț neașteptat. Artista a spus că se căsătorește. Se pare că Theo încă nu este pregătită pentru acest pas. Vedeta a reacționat ciudat. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Andra nu a fost prima dragoste a lui Cătălin Măruță. Cine este femeia pe care a iubit-o, dar care i-a frânt inima

Theo Rose se iubește cu același om de aproape cinci ani. Cei doi locuiesc împreună și trăiesc o poveste de dragoste.

”Nu am fost cerută! Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, a afirmat Theo Rose  pentru viva.ro.

Theo Rose, stresată din cauza viitorului soț

Theo Rose susține că este o fire vulcanică și se ceartă des cu iubitul său, pentru că acestea mici conflicte „mai animă conviețuirea”. Îndrăgostiții locuiesc împreună și se pare că încă nu se gândesc să-și oficializeze relația. Vedeta a râs cu poftă atunci când un filtru de pe TikTok i-a arătat că se va mărita în anul 2022.

„În 2022, ar trebui să te căsătorești cu cineva”, a fost mesajul pe care filtrul aplicației i l-a transmis artistei. Theo Rose a râs mult la aceasta afirmație. Se pare că tânăra încă nu se visează măritată.