Cea mai mare GREȘEALĂ pe care o faci când gătești PIURE de cartofi

Cea mai mare GREȘEALĂ pe care o faci când gătești PIURE de cartofi

Piureul de cartofi pare banal de făcut, dar există o greșeală majoră pe care majoritatea o fac înmomentul preparării.Iată ce trebuie să știi, dacă îți dorești ca piureul să îți iasă delicios.

Toată lumea curăță cartofii, îi pune la fiert, îi scurge de apă și apoi îi pisează adăugând și restul de ingrediente. Dar se pare că această variantă nu este corectă, dacă îți dorești un piure declicios.

Cartofii trebuie fierți în ingredientele cu care vrei să îi combini, potrivit bucătarului chef Tyler Florence, scrie retete.unica.ro.Speli și cureți cartofii cruzi, îi tai cubulețe și îi pui la fiert în lapte cu unt, sare etc. Astfel, cartofi au timp să absoarbă aromele ingredientelor respective.

Când s-au fiert cum trebuie, scoate cartofii într-un alt vas. Pisează-i, încorporând treptat lichidul aromat în care i-ai fiert.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`