Cele mai bune filme și seriale din lume, premiate la New York

Emmy și-a desemnat câștigătorii anului 2021. Foto: Facebook/ International Emmy Awards.

International Emmy Awards a avut loc luni, 22 noiembrie, în New York. Cele mai reușite filme și seriale au fost premiate de specialiștii din Hollywood.

Cine a câștigat premiile Emmy

Ceremonia s-a desfășurat pentru prima dată de la începutul pandemiei. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Suntem bucuroși că ne putem aduna, din nou, laolaltă, în New York, pentru a sărbători cele mai bune producții de televiziune din lume”, a afirmat Bruce Paisner, președintele academiei, citat de Deadline.com.

Lista câștigătorilor cuprinde mai multe nume sonore din lumea filmului: Programare artistică: „Kubrick By Kubrick” (Franța). Producători: Martin Laurent, Jérémy Zelnik, Maciej Kubicki, Anna Kepinska. Regizor: Gregory Monro. Cea mai bună miniserie: „INSiDE” (Noua Zeelandă) – Producători: Peter Salmon, Liz DiFiore. Regizor: Peter Salmon. Cea mai bună producție internațională de prime-time (non-engleză): „Ediția a 21-a a premiilor Latin Grammy”. Cea mai bună emisiune de entertainment fără scenariu: „Masked Singer” (Marea Britanie). Cea mai bună telenovelă: „The Song of Glory” (China). Cea mai bună interpretare feminină: Hayley Squires, în „Adult Material”. Cea mai bună interpretare masculină: David Tennant, în „Des”. Cea mai bună comedie: „Call My Agent” – sezonul al patrulea – Netflix (France).

Nevoia omenirii de diversitate

Tot în cadrul ceremoniei, președintele Bruce Paisner a remarcat că „ultimii ani au fost marcați de nevoia omenirii de diversitate, fie că vorbim despre cea culturală sau despre emfazarea altor categorii umane, considerate până nu demult, minoritare”, citează playtech.

Potrivit acestuia, lumea se omogenizează – ceea ce, până la urmă, nu are cum să fie decât un lucru bun. Acceptarea diversității și a multiculturalismului poate deveni sinonimul păcii într-un viitor nu chiar atât de îndepărtat.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană