Christina Ricci și James Heerdegen, în pragul divorțului. Actrița a trăit clipe de coșmar din cauza soțului său

Christina Ricci și James Heerdegen, în pragul divorțului. Actrița a trăit clipe de coșmar din cauza soțului său
sursa Foto: etonline.com

Christina Ricci și James Heerdegen divorțează după o căsnicie de șapte ani de zile. Cea care a depus actele de divorț este actrița. De asemenea, aceasta a cerut un ordin de protecție împotriva producătorului de film din cauză că acesta ar fi agresat-o fizic, motiv pentru care Christina Ricci a și chemat poliția pe 25 iunie. Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de 5 ani.

Christina Ricci, agresată fizic de soțul acesteia, James Heerdegen

Christina Ricci, în vârstă de 40 de ani și producătorul de film, James Heerdegen, divorțează. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani de zile, însă actrița a devenit o victimă a violenței domestice, motiv pentru care a și cerut un ordin de protecție împotriva soțului său, potrivit Elle.

Ba mai mult, Departamentul de Poliție din Los Angeles ar fi răspuns unui apel din cartierul Woodland Hills, Los Angeles, chiar de la casa Christinei Ricci pentru un incident de violență domestică, în data de 25 iunie. Totuși, James Heerdegen nu a fost arestat în acel moment, dar poliția a întocmit un raport, iar Christina Ricci a primit un ordin de protecție de urgență împotriva soțului ei, potrivit Us Weekly.

Principalul motiv de divorț pe care actrița l-a menționat, potrivit publicației TMZ, ar fi „diferențele ireconciliabile”. Aceasta a depus actele de divorț joi, în Los Angeles. De asemenea, Christina Ricci a solicitat și custodia băiatului pe care îl are cu producătorul de film. Numele acestuia este Freddie și are vârsta de 5 ani.

Un alt aspect referitor la faptul că lucrurile sunt fără cale de întoarcere ar fi acela că actrița nu purta inelul de logodnă în ziua în care a mers să depună documentele de divorț.

Atât Christina Ricci, cât și James Heerdegen nu au făcut până acum declarații publice referitoare la despărțirea lor.

Când s-au cunoscut Christina Ricci și James Heerdegen

Christina Ricci și James Heerdegen s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare de la Pan Am, în 2012. Ei s-au căsătorit în 2013, iar în august 2014, Christina l-a născut pe Freddie.

Cei doi au fost destul de discreți de-a lungul timpului cu privire la viața lor personală. Ultima lor apariție pe covorul roșu a fost în luna februarie, cu ocazia petrecerii organizate de Elton John după decernarea Premiilor Oscar.

Însă, un lucru care ridică anumite semne de întrebare este postarea Christinei Ricci din data de 21 iunie. Aceasta a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ocazia Zilei Tatălui. În dreptul imaginii, a scris următorul mesaj: „Te iubim, tati”, iar pe data de 25 iunie poliția a sosit la locuința actriței pentru un incident de violență domestică

Christina Ricci, agresată fizic de soțul acesteia, James Heerdegen

We you, Daddy! @jamesheerdegen

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams) on

În trecut, Christina Ricci a mai format un cuplu cu actorul Owen Benjamin, între 2008-2009.

Ultima oră
23:27 - Boris Johnson: Certificatul verde va fi obligatoriu în anumite locuri / Frica de varianta sud-africană lovește Regatul Unit
23:22 - Radu Oprea: Alexandru Rafila le va prezenta joi președinților din coaliție propunerea legislativă privind certificatul COVID-19 (VIDEO)
23:01 - ONU se opune vaccinării obligatorii: „În niciun caz oamenii nu trebuie vaccinați cu forța”
22:56 - Marius Budăi: Ne propunem să depășim rata de ocupare de 70%, până în 2023 sau finalul lui 2023. Este un deziderat asumat și în fața Comisiei Europene
22:46 - Belarus va interzice importurile din alte țări ca răspuns la sancțiunile ce au fost aplicate de către Occident
22:33 - Alexandru Rafila: Ministerul Sănătății, foarte puțin funcțional. Trebuie să găsim o soluție să mobilizăm lumea din minister. Vreau să fac pe toată lumea să vină relaxată la serviciu
22:14 - Alexandru Rafila: Nu am discutat niciodată despre obligativitatea vaccinării. Reacția împotriva vaccinării se induce din cauza ideii de obligativitate
22:10 - Guvernul pregătește suprataxarea mașinilor vechi. Anunț de la Ministerul Mediului (VIDEO)
21:53 - Canada se alătură Statelor Unite și anunță un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing
21:52 - Sorin Cîmpeanu: În școli au stat șase luni 1,3 milioane de teste invazive nefolosite. Toată lumea a solicitat public achiziția de teste de salivă, iar acum că au venit se spune că e complicată și testarea aceasta… (VIDEO)